Een maand voordat het eindelijk werd uitgezonden, verwende JTBC's aanstaande romantische drama 'Sunbae, Don't Put on That Lipstick' de kijkers opnieuw met een nieuwe teaser!

'Sunbae, Don't Put on That Lipstick' is gebaseerd op een populaire webroman en vertelt het ingewikkelde liefdesverhaal van een sunbae en haar junior die toevallig in hetzelfde marketingteam werken voor een cosmeticamerk. De perfectionistische cosmeticamarketeer Yoon Song Ah wordt gespeeld door Won Jin Ah. Rowoon van SF9 zal de rol spelen van een onstuimige en charmante junior-collega Chae Hyun Seung.

Tijdens de tijd dat hij met zijn sunbae werkt, zal Chae Hyun Seung al snel speciale gevoelens ontwikkelen voor zijn collega Yoon Song Ah, die toevallig ouder is dan hij. Hij zal er alles aan doen om zijn interesse te tonen voor de persoon die hij leuk vindt. Maar voor Yoon Song Ah is ze niet geïnteresseerd in verliefd worden op een jongen die jonger is dan zij, hoewel Chae Hyun Seung veel genegenheid toonde, kon ze hem niet zien als iemand die speciaal voor haar was.Sunbae, Don(Foto: JTBC Instagram)

LEES OOK: SF9 Rowoon en Won Jin Ah's chemie straalt uit in nieuwe stills voor 'Sunbae, Don't Put on That Lipstick'

Na het uitbrengen van de eerste en tweede teaser van het drama, waarin verschillende hartverscheurende romances tussen Chae Hyun Seung en Yoon Song Ah te zien waren, zal de nieuw onthulde teaser zich concentreren op hun relatie op de werkplek, aangezien het de balans tussen werk en liefde laat zien die zij zullen hebben.

In het begin van de video zegt Yoon Song Ah haar regels, 'Ik vind dat marketeers altijd rekening moeten houden met de consument bij het maken van hun producten.' Terwijl ze laat zien dat ze verschillende cosmetische producten aan het testen is, houdt Chae Hyun Seung haar zachtjes een spiegel voor, terwijl ze probeert wat make-up op te doen, en dan gluurt hij stiekem naar haar vanaf de andere kant van de werktafel.

En toen verscheen een stem van Chae Hyun Seung die Yoon Song Ah vroeg of ze echt zo graag werkte, waarop ze plotseling antwoordde: 'Ja, ik werk zo graag.'

Voor de volgende clips heeft Chae Hyun Seung het moeilijk om buiten het werk tijd door te brengen met zijn sunbae Yoon Song Ah. Het was omdat ze weigerde met hem te dineren de laatste keer dat Chae Hyun Seung haar vroeg.

Maar Chae Hyun Seung is vastbesloten om haar te achtervolgen en vraagt ​​haar nogmaals: 'Heb je vanavond tijd?' en onverwachts toont Yoon Song Ah interesse in hem terwijl ze reageert, 'Misschien waarom?'

Na de volgende scène is de stem van Chae Hyun Seung opnieuw te horen die zijn zonnestraal vraagt, 'Wat vind je ervan om met iemand van je werk te daten?' en Yoon Song Ah antwoordt eerlijk, 'Ik zou aarzelen om dat te doen'.

Op een dag ziet Yoon Song Ah Chae Hyun Seung in hun kantoor praten met een andere vrouw die eigenlijk een van hun collega's is, maar Yoon Song Ah toont een intrigerende en teleurgestelde uitdrukking nadat ze hen samen heeft gezien.

Voor het einde van de teaser nadert Yoon Song Ah Chae Hyun Seung die niet ver van haar staat, en begint te zeggen 'Nou, als je al iemand hebt gevonden die je leuk vindt, wat ga je dan nog meer doen? Waar het ook zal zijn, zou je ervoor kunnen vechten?'

De twee staan ​​voor elkaar terwijl ze oogcontact proberen te maken, midden in een chaotische omgeving.

Bekijk hieronder de nieuwe 'Sunbae, Don't Put on That Lipstick' teaser!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins