Liefhebbers, verheug je! 'Crash Landing on You'-sterren en echte geliefden Hyun Bin en Son Ye Jin gaan trouwen!

Op 10 februari kondigde Hyun Bin zelf het goede nieuws aan met een vrij lange verklaring via VAST Entertainment , het acteursagentschap.

'Hallo, dit is Hyun Bin. Gaat het goed met iedereen? Ik schrijf dit omdat ik mijn fans, die me zo'n enorme steun en liefde hebben getoond en me ondanks mijn tekortkomingen hebben gekoesterd, eerst wilde laten weten over deze belangrijkste beslissing van mijn leven', begon hij.Hij sprong toen op het onderwerp van het huwelijk, ervan uitgaande dat de meeste van zijn fans al aannamen wat hij ging zeggen.

'Waarschijnlijk hebben velen van jullie het al geraden, toch? Het is waar. Ik heb de belangrijke beslissing om te trouwen genomen en zet voorzichtig stappen in de richting van de tweede fase van mijn leven', zei hij toen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door VAST Entertainment (@vast.ent)

De acteur legde vervolgens uit waarom hij met zijn 'Crash Landing on You'-collega wilde trouwen.

'Ik heb deze belofte gedaan met de vrouw die me altijd aan het lachen maakt (Son Ye Jin): om altijd samen te wandelen in de dagen die voor ons liggen. De 'Jung Hyuk en Se Ri' die samen in het drama zaten, zullen in die toekomst samen de eerste stap zetten', zei hij.

Wetende dat zijn fans de meest ondersteunende soort waren, vooral van ware liefde, las de verklaring verder:

'Ik geloof dat mensen blij zullen zijn en onze eerste stappen samen zullen vieren met dezelfde genegenheid en warmte die je ons tot nu toe hebt getoond.'

De verklaring eindigde met de acteur die wenste dat zijn fans gezond en gelukkig zouden blijven.

(Foto: tvN) Son Ye Jin en Hyun Bin | Crashlanding nog steeds op jou

Bijna gelijktijdig bracht Son Ye Jin de volgende verklaring uit op Instagram. Ze begon haar aankondiging met het beschrijven van de man met wie ze wil trouwen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Yejin Son (@yejinhand)

'Voordat ik dit schreef, dacht ik veel na over hoe ik me moest uiten. Ik wilde het zo mooi en mooi mogelijk zeggen, omdat het zo kostbaar en belangrijk is. Ik heb een persoon met wie ik de rest van mijn leven wil doorbrengen. Het is waar. Het is de persoon waar je allemaal aan denkt (Hyun Bin). Gewoon bij hem zijn geeft me een gevoel van warmte en betrouwbaarheid', luidde haar verklaring.

Ze gaf toen toe dat settelen ooit ondenkbaar was. maar op de een of andere manier werd het mogelijk voor haar.

'Ik had gedacht dat een man en een vrouw die elkaar ontmoetten, hun hart deelden en elkaar de toekomst beloofden enigszins buiten het bereik van onze verbeelding lag, maar we hebben dat punt natuurlijk benaderd om hier te komen', schreef ze.

Son Ye Jin bedankte ook al haar fans voor hun hulp bij het verbeteren van de relatie en het bereiken van het huwelijk.

'Bedankt voor alles wat onze relatie tot het lot heeft gemaakt. Allemaal gefeliciteerd met de toekomst die we samen gaan maken.'

Zoals de meeste Koreaanse acteurs die gaan trouwen, beloofde ze haar fans dat ze harder zou werken om een ​​betere artiest te worden, zodat ze de steun van haar fans kon terugbetalen. Ze hoopt dan ook dat fans de komende dagen blij zullen blijven.

Gefeliciteerd, zoon Ye Jin en Hyun Bin!

Crashlanding op jou(Foto: tvN) Hyun Bin en zoon Ye Jin | Crashlanding nog steeds op jou

UITCHECKEN: IU, Crush, Yerin Baek, Meer: Herbeleef Yoon Seri & Captain Ri's Romance met 'Crash Landing on You' OST's

Voordat ze in het blockbuster-drama 'Crash Landing on You' speelden, waren Hyun Bin en Son Ye Jin al oude kennissen. Ze begonnen echter te daten nadat de show was afgelopen en gingen in januari 2021 naar de beurs met hun relatie.

Het huwelijk van Hyun Bin en zoon Ye Jin zal in maart plaatsvinden in Seoel, volgens hun vertegenwoordigers, na hun openbare verklaringen.

Vanwege COVID-19 nodigt het paar alleen de ouders en goede vrienden van het bruidspaar uit voor hun bruiloft.

KDramastars is eigenaar van dit artikel.