In 'Now, We Are Breaking Up' aflevering 4 raakte Ha Young Eun (Song Hye Kyo) verstrikt in een gecompliceerde liefdesrelatie met de broer van haar ex-vriend, Yoon Jae Guk (Jang Ki Yong).

Hwang Chi Sook (Choi Hee Seo), aan de andere kant, ontdekte dat het Young Eun was voor wie Jae Guk gevoelens heeft.

'Nu gaan we uit elkaar' Aflevering 4: Ha Young Eun ervaart ups en downs op het werk

Als hoofd van de modeafdeling heeft Ha Young Eun het moeilijk om de werkdruk en haar persoonlijke problemen te combineren. Nadat de maandelijkse verkoop van haar eigen merk Sono was gedaald, gaf de heer Hwang (Joo Jin Mo) Young Eun de opdracht om lid te worden van een internationaal modemerkmagazine om zichzelf op te bouwen en meer dingen te weten om haar merk te verbeteren.Nu gaan we uit elkaar aflevering 4(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS)

Haar teamgenoten protesteerden om van Sono af te komen, omdat het een identiteit is die Ha Young Eun heeft opgebouwd. In moeilijke tijden bewezen Nam Na Ri (Kim Bo Jung), Ahn Sun Joo (Moon Joo Yeon) en Jung So Yong (Ha Young) hun loyaliteit aan het modehoofd en werden ze gemotiveerder om harder te werken.

Hwang Chi Sook ziet de foto's van Ha Young Eun op de laptop van Yoon Jae Guk

Ondertussen begeleidde Seok Do Hoon (Kim Jun Ho) Hwang Chi Sook naar hun appartement. Ze wilde haar excuses aanbieden aan Yoon Jae Guk voor het uitstellen van hun vermeende eerste project samen.

Terwijl Chi Sook een blik wierp in Jae Guks kamer, vond ze stukjes van Young Euns foto's op zijn laptop. Deze wezen op Jae Guks gevoelens voor haar vriend.

Seok Do Hoon, die al wist dat Jae Guk zijn oog voor Ha Young Eun heeft, voelde zich schuldig dat Hwang Chi Sook diepbedroefd was door wat ze in de dossiers van meneer J zag. Hij overwoog of hij haar voor troost zou bellen of niet.

Hwang Chi Hyung gaat samenwerken met Ha Young Eun

Hwang Chi Sook ging onmiddellijk naar Ha Young Eun's huis om haar te confronteren, maar kreeg uiteindelijk een klein gevecht vanwege persoonlijke en zakelijke aangelegenheden. Chi Sook zeurde tegen Young Eun omdat hij Sono zo gemakkelijk opgaf. Ook al lijken ze soms met elkaar te vechten, Hwang Chi Sook geeft nog steeds om de droom en persoonlijke doelen van haar vriendin in het leven.

LEES OOK: 'Nu gaan we uit elkaar' Aflevering 3: Song Hye Kyo wordt eerlijk met Jang Ki Yong over haar gevoelens

Nu gaan we uit elkaar, aflevering 4(Foto: @nowwearebreakingup_official Instagram)

De volgende dag was de ontwerper verrast om Hwang Chi Hyung (EXO's Sehun), de zoon van de heer Hwang en de jongere broer van Hwang Chi Sook te zien.

De heer Hwang vroeg zijn zoon om in hun bedrijf te komen werken en zal nauw samenwerken met Ha Young Eun voor hun aanstaande samenwerkingsproject voor tijdschriften.

Yoon Jae Guk is vastbesloten om Ha Young Eun te hebben

Ondertussen was Yoon Jae Guk vastbesloten om de ontwerper te achtervolgen, maar ze bleef excuses verzinnen om niet met hem te praten. Hij begeleidde Ha Young Eun naar het graf van Yoon Soo Wan om na 10 jaar wachten een bezoek te brengen aan haar eerste liefde.

De fotograaf wilde zijn relatie met Ha Young Eun verbeteren, maar ze schuwde zijn gevoelens.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:EXO Sehun maakt eindelijk zijn opwachting als Hwang Chi Hyung in 'Now, We Are Breaking Up', aflevering 4

Heb je 'Now, We Are Breaking Up' aflevering 4 gezien? Hoe is het verhaal tot nu toe? Deel uw opmerkingen met ons!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.