'The Big Bang Theory' seizoen 7 finale spoilers laten zien dat de schrijvers alles behalve de gootsteen naar Sheldon gooien. Nu de rest van de bende overgaat naar hun respectieve liefdesbelangen, en zijn levenslange werk een tegenslag krijgt, snauwt hij eindelijk en loopt hij het appartement uit dat hij deelt met Leonard. Zal hij ooit terugkomen?

In een interview met TV-lijn , Jim Parsons (Sheldon Cooper), zei dat hij het interessant vond om het script voor de seizoensfinale te lezen omdat de schrijvers de 'bepalende eigenschap' van Sheldon confronteerden en dat is zijn weerstand tegen verandering.

'The Big Bang Theory' seizoen 7 finale spoilers lijken te laten zien dat de schrijvers genieten van het knoeien met Sheldon's hoofd. Dus wanneer hij wordt begroet met het nieuws van de verloving van Leonard en Penny, of dat hij door de gang naar Penny's oude huis moet verhuizen, of dat Stuarts stripwinkel in brand vliegt, of wanneer hij te horen krijgt dat hij misschien vast komt te zitten bij het werken aan de String Theorie, er waren gewoon te veel veranderingen voor hem om te dragen.'Hij maakt dat hij wegkomt en ik heb geen idee waar hij heen gaat of wat hij van plan is. Ik weet het pas als ik terugkom en de eerste aflevering [van seizoen 8] heb gelezen', zei Jim Parsons.

In de tussentijd, zwaar.com heeft wat meer 'Big Bang Theory' seizoen 7 finale spoilers uitgedeeld, aangezien Raj (Kunal Nayyar) en dermatoloog Emily (Laura Spencer) hun relatie naar een andere dimensie zullen brengen, ingegeven door jaloezie.

Zoals showrunner Steve Molaro plaagde: 'Ze gaan een grote stap zetten.'

Matt Carter van cartermatt.com is al aan het anticiperen op de volgende aflevering omdat 'The Big Bang Theory seizoen 7 finale spoilers beloven dat het misschien 'een van de grootste finales tot nu toe voor de show' is.

'Maar het kan zijn dat het personage van Sheldon het echt nodig heeft om erachter te komen wat hij voor de verandering van dit leven wil', schrijft hij.

'The Big Bang Theory' wordt donderdag uitgezonden op CBS.