Een diepere kijk op Hallyu Star Lee Min Ho's jongere jaren(Foto: instagram)
Een diepere kijk op Hallyu Star Lee Min Ho's jongere jaren

Bekijk weinig bekende feiten over het verleden van de Hallyu Star Lee Min Ho als jong kind!

De acteur Lee Min Ho werd geboren op 22 juni 1987 in Dongjak-gu, Seoel. Zoals aangegeven door zijn moeder, woog de entertainer slechts 3,2 kg toen hij werd verwekt, en hij was zo'n weggevaagd kind, dat zijn medische problemen voortduren tot zijn vroege kinderjaren.

Zijn moeder vertelde ooit een verhaal toen ze zwanger was van Min Ho en zei dat ze door haar dromen besefte dat ze een jongen aan het verwekken was. 'Ik had een conceptdroom toen ik Min Ho droeg, de scène bevatte een bonenstoofpot,' zei ze via een Facebook-bericht. 'Ondanks het feit dat de medische kliniek mij vanwege de droom niet het geslacht van mijn kind heeft gegeven, wist ik zeker dat het een jongen zou moeten zijn.'Een diepere kijk op Hallyu Star Lee Min Ho's jongere jaren(Foto: instagram)
Een diepere kijk op Hallyu Star Lee Min Ho's jongere jaren

Hoewel Lee Min Ho een grote naam voor zichzelf had gemaakt, zijn er nog steeds feiten over hem die niet zo bekend zijn als de namen van zijn familie. Zoals de acteur ooit deelde op Cosmopolitan, heeft hij een meer gevestigde zus genaamd Lee Yun Jeong die ook in het entertainmentveld werkt. Ze is op dit moment een van de CEO's van MYM Entertainment, de organisatie van haar jongere broer of zus, Lee Min Ho. Het is ook bekend dat de entertainer van 'The Heirs' slechts één broer of zus heeft.

Bovendien vertelde de moeder van de acteur dat toen Lee Min Ho een baby was, hij wat groter was in vergelijking met andere kinderen van zijn leeftijd, en hij at niet veel. Hij begon 3-4 maanden eerder te praten dan een normale jongere, dus hij was een spraakzaam kind, maar toch bescheiden.

Een diepere kijk op Hallyu Star Lee Min Ho's jongere jaren(Foto: instagram)
Een diepere kijk op Hallyu Star Lee Min Ho's jongere jaren

Tijdens Lee Min Ho's kleuter- en basisjaren las hij graag kranten en leerde hij Hangul door te kijken naar de prachtige advertenties in kranten. Hij heeft een behoorlijk geheugen en is eigenlijk best goed in wiskunde. Hij is ook beroemd op school en jonge dames streden om zijn aandacht.

Hij leerde ook voetbal en taekwondo toen hij jong was, toen besloot hij een carrière als atleet na te streven. Hoe het ook zij, hij werd geschaad, wat zijn dromen om nationaal voetballer te worden stopte. Een van de meest kritieke episodes in zijn adolescentie was het punt waarop hij een keer bijna verdwaald was. Zijn moeder zei dat de herinnering, ondanks alles, haar nog steeds doet beven sinds ze hem bijna kwijt waren. Gelukkig bracht een van de attente bewoners hem naar huis nadat hij een label aan zijn pols had gevonden.

Nadat hij naar de middelbare school ging, erkende de acteur dat hij een entertainer moest zijn. Tijdens zijn tweede jaar bleef hij student en kreeg hij baantjes. In zijn laatste jaar trad hij in dienst bij Starhaus Entertainment en de rest is geschiedenis.

Een diepere kijk op Hallyu Star Lee Min Ho's jongere jaren(Foto: instagram)
Een diepere kijk op Hallyu Star Lee Min Ho's jongere jaren

Ondanks het feit dat Lee Min Ho het geweldig doet in zijn vakgebied, koos de acteur er toch voor om door te gaan met een BA-graad in film en kunst aan de Konkuk University. Vanaf nu speelde Lee Min Ho onlangs in Netflix' hitdrama 'The King: Eternal Monarch'. Terwijl Lee Min Ho een korte pauze neemt na zijn recente project, kijken fans al uit naar zijn volgende film of serie. Laten we hem blijven steunen als een van onze favoriete Hallyu-sterren uit Zuid-Korea!