Acteur Jo In Sung is eindelijk weer op het goede spoor. Na jarenlang een pauze te hebben gehad, is de 'It's Okay, That's Love'-ster klaar om weer de schijnwerpers te stelen!

Op 27 juli, een dag voor de première van zijn aankomende film 'Escape from Mogadishu', zat Jo In Sung voor een online interview en sprak over allerlei zaken, van carrière tot zijn persoonlijke leven.

Rober Downey's personage als Iron Man werd Jo In Sung's inspiratie voor zijn nieuwe filmrol

Hij introduceerde en promootte zijn nieuwe film 'Escape from Mogadishu'. Het is zijn allereerste filmproject na 'The Great Battle' in 2018. Tijdens het interview uitte hij zijn vreugde en opwinding over het project.Ontsnap uit Mogadishu(Foto: IOK Company officiële Instagram)

Jo In Sung speelt de rol van Counselor Kang Dae Jin, uitgezonden naar de Koreaanse ambassade in Somalië. De acteur vertelde dat hij wilde dat de kijkers en zijn fans zich op hun gemak zouden voelen als ze hem eindelijk weer op het scherm zien. Hij ging verder, 'De film zelf is al behoorlijk zwaar. De emoties van de personages en de situatie in het verhaal zijn extreem.'

De 'Spring Days'-acteur wil de aandacht van de kijkers trekken door middel van zijn personage als Kang Dae Jin. Jo In Sung bekende dat Rober Downey's rol als Iron Man zijn inspiratie werd terwijl hij zich onderdompelde in het karakter van Kang Dae Jin.

Jo In Sung(Foto: Lotte Entertainment Film Instagram)

Jo In Sung vertelde ook hoe dankbaar hij is voor de samenwerking met regisseur Ryu Seung Wan en co-acteur Kim Yoon Seok.

Voor het geval je het gemist hebt: 'Escape from Mogadishu' met in de hoofdrol Jo In Sung en Kim Yoon Seok onthult zijn eerste video achter de schermen

Dit is waarom Jo In Sung geen persoonlijk Instagram-account heeft

Als publiek figuur waren veel fans van Jo In Sung benieuwd waarom hij geen gebruik maakt van sociale media. Vervolgens vroeg de interviewer openhartig waarom Jo In Sung zijn persoonlijke Instagram-account nog niet heeft geopend.

Jo In Sung(Foto: IOK Company officiële Instagram)

Volgens hem, 'Instagram is het gemakkelijkste platform om met fans te communiceren. Maar het is niet dat ik het niet graag gebruik. Het is meer alsof ik het niet kan gebruiken.' Jo In Sung bekende komisch, 'Ik ben eigenlijk bang om typfouten of verkeerde grammatica te maken.'

Hij zei dat hij zich misschien zou schamen als hij spelfouten zou maken. Daarnaast deelde Jo In Sung mee dat aanmelden voor Instagram ingewikkeld en een grote taak voor hem is.

Misschien vind je dit ook leuk: K-drama-acteurs die geen interesse hebben in het gebruik van sociale media-accounts

Jo In Sung wordt 40

Jo In Sung(Foto: IOK Company officiële Instagram)

Acteur Jo In Sung viert op 28 juli rug aan rug feest. Naast de release van zijn film 'Escape from Mogadishu' viert de Koreaanse beroemdheid ook zijn 40e verjaardag.

Hij zei in het interview ook dat hij te laat was om te merken dat de premièredatum van zijn nieuwe film op zijn speciale dag zal plaatsvinden.

Gefeliciteerd met je verjaardag Jo In Sung(Foto: IOK Company officiële Instagram)

Ondertussen deelde het bureau van Jo In Sung, IOK Company, verjaardagsgroeten op hun officiële Instagram-account ter herdenking van de 40ste verjaardag van de acteur en het succes van zijn nieuwe project.

Wat kun je zeggen over het laatste interview van Jo In Sung? Deel uw mening met ons in de opmerkingen!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.