In navolging van Sol Yi (Park Jin Joo) zijn Eun Ho (Ahn Dong Goo) en Ji Woong's (Kim Sung Cheol) van plan om Yeon Soo (Kim Da Mi) en Woong (Choi Woo Sik) mee te nemen op een natuurreis van een week om om het filmen af ​​te ronden, beginnen sluimerende gevoelens en lang begraven herinneringen de ex-geliefden te achtervolgen.

'Our Beloved Summer' Aflevering 8: Woong haalt herinneringen op aan Yeon Soo en hun allereerste romantische reis naar de zee

Ironisch genoeg zitten de twee vast in een prachtig huis aan het meer voor een vakantie, maar Woong en Yeon Soo nemen de extremen om elkaars blikken te vermijden.

(Foto: SBS)

Terwijl hij geniet van de schoonheid van de natuur, wordt Woong herinnerd aan zijn eerste en laatste romantische reis met zijn geliefde ex-geliefde. Hoewel Yeon Soo voor iedereen koud lijkt, heeft Woong de vrijheid om de romantische kant van de jonge vrouw in de loop van hun relatie te zien.VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Our Beloved Summer' Aflevering 7: Kim Da Mi en Choi Woo Sik vermijden elkaar als pest

Het is duidelijk dat Woong nog steeds gevoelens heeft voor Yeon Soo, maar hij handelt er niet naar, waardoor zijn hart pijn doet voor de aanwezigheid van de ex-geliefde. Daarbij haalt hij herinneringen op aan hun bitterzoete herinneringen aan ruzies en make-up, en hoe verliefd ze toen waren.

Jaloezie Reeks de prachtige villa aan het meer

Terwijl Woong en Yeon Soo druk bezig zijn elkaar te ontwijken, krijgt Yeon Soo een hechtere band met haar oude vriend Ji Woong. Hoewel ze elkaar eerst ontmoetten voordat ze Woong ontmoette, hadden de twee niet veel tijd om tijd met elkaar door te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Yeon Soo zich geen zorgen hoeft te maken over hun gecompliceerde relatie, stemt ze ermee in om een ​​wandeling te maken met Ji Woong, die haar en haar kinderlijke kant graag vergezelt.

Wanneer de dorpelingen hen complimenteerden met hun chemie, die ze Yeon Soo 'Ji Woongs vriendin' noemden, kwamen de ware gevoelens van Ji Woong voor zijn oude vriend aan het licht. Yeon Soo maakt er echter alleen grappen over om de stemming op te fleuren.

Woong, die maar al te graag wil weten wanneer de twee naar huis zullen komen, voelt jaloezie in zijn hart sluipen bij de gedachte aan de plotselinge nabijheid en grappen van Yeon Soo en Ji Woong. Vooral toen de dorpelingen vroegen naar de verblijfplaats van Yeonsoo, 'Ji Woongs vriendin', voelde hij een extreme steek van jaloezie in zijn lichaam.

Het is echter hetzelfde geval voor Yeon Soo, die erg jaloers is geweest op NJ (Noh Jung Ui) en haar hechte band met Yeon Soo's ex-vriendje. Hoewel ze het niet laat merken, vraagt ​​Yeon Soo zich af wat de 'speciale' relatie van de twee vrienden is.

Woong kust Yeon Soo onder de stromende regen

Woong heeft de slechte gewoonte om in zijn slaap te fronsen, dus als Yeon Soo het merkt, streelt ze natuurlijk zijn voorhoofd om de man gerust te stellen. Woong, die half wakker is, houdt Yeon Soo's hand vast, maar deze trekt zich terug en loopt weg.

Later die dag komt Yeon Soo vast te zitten in een wachtende schuur terwijl het hard regent. Gelukkig komt een bezorgde Woong opdagen met een paraplu.

(Foto: SBS)

Met moed en extreme gevoelens voor de ander vertelt Woong over zijn ware gevoelens voor de ander. Yeon Soo, die ook dezelfde emoties voelt, vraagt ​​Woong dapper of hij wil dat ze wegloopt of blijft.

LEES OOK: 3 herkenbare relatieproblemen in 'Our Beloved Summer' van Kim Da Mi en Choi Woo Sik

Woong herhaalt dan wat Yeon Soo eerder zei: 'Als we vechten of weer uit elkaar gaan, kom dan gewoon naar me toe zoals je vandaag deed en ik zal je vastgrijpen. Ik zal je nooit laten gaan.'

(Foto: SBS)

Woong bevestigt zijn gevoelens voor Yeon Soo met een soulvolle kus, een met dezelfde passie als de kussen die ze eerder deelden.