SBS TV's aanstaande romantische komedieserie 'Our Beloved Summer', geregisseerd door Kim Yun Jin en geschreven door Lee Na Eun, met in de hoofdrollen Kim Da Mi, Choi Woo Sik, Kim Sung Cheol en Noh Jung Ui, somde de belangrijkste observatiepunten op om te anticiperen in het drama.

Kim Da Mi, Choi Woo Sik en meer vermelden de belangrijkste observatiepunten van 'Our Beloved Summer' K-Drama

Kim Da Mi, Choi Woo Sik, Kim Sung Cheol, Noh Jung Ui en de rest van de cast van het langverwachte coming-of-age romantische komediedrama 'Our Beloved Summer' wekt verwachtingen door de belangrijkste dingen te onthullen om naar uit te kijken in het drama.

In het drama speelt de 'Parasite'-acteur Choi Woo Sik , die zijn eerste romantische komediedrama op zich neemt, als Choi Woong, een illustrator die geen dromen heeft. De acteur deelde dat het eerste belangrijkste punt om naar uit te kijken in het drama de personages zijn.(Foto: SBS)

'Choi Woong en Kook Yeon Soo zijn de twee personages die hun verhalen van hun jeugd tot hun carrièregedreven leven zullen delen', zei Choi Woo Sik.

De acteur voegde toe: Het is een drama waarvan je samen kunt genieten als de kijkers speciale aandacht besteden aan de personages. Afgezien daarvan zullen de sterke emoties en harmonie die de personages zullen leveren genezing en troost bieden aan de kijkers deze feestdagen.'

(Foto: SBS)

Tegenover Kim Da Mi die transformeert in pr-expert en carrièrevrouw Kook Yeon Soo. De actrice zei: 'Het drama toont de realistische gevoelens die je doormaakt vanaf zo'n jonge leeftijd, tot verliefdheid en tot het eerste liefdesverdriet.'

(Foto: SBS)

Toen hem werd gevraagd naar het belangrijkste punt van het drama, antwoordde Kim Da Mi: 'De verschillende ervaringen van jongeren die sympathie zullen opwekken bij de kijkers, is een van de belangrijkste factoren om naar uit te kijken in het drama.'

Volgens de actrice zal het interessant zijn om te zien hoeveel de personages zijn veranderd sinds hun verleden en heden levendig worden weergegeven in het drama. Hierdoor zijn de verwachtingen gericht op de meeslepende actrice van Kim Da Mi, die een sterke indruk achterliet in verschillende drama's zoals 'Itaewon Class'.

Aan de andere kant, Kim Sung Cheol neemt de rol aan van documentairemaker Kim Ji Woong, die het leven leeft vanuit het oogpunt van een cameralens.

(Foto: SBS)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Kim Da Mi en Choi Woo Sik tonen herkenbare liefde-en-haatrelatie in nieuwe 'Our Beloved Summer'-stills

Kim Sung Cheol verklaarde dat de schattige momenten van de middelbare schoolliefjes Choi Woong en Kook Yeon Soo en carrièregedreven volwassenen Choi Woong en Kook Yeon Soo de belangrijkste factor van de serie zijn.

De acteur stelde de fans en kijkers ook gerust dat hij zijn geweldige acteervaardigheden zal laten zien door te zeggen: 'Van de hete zomer tot de koude winter heb ik mijn best gedaan om te filmen. Kijk uit naar het zien van 'Our Beloved Summer'. Ik zal je goed werk laten zien.'

(Foto: SBS)

Ten slotte wordt topidool met ongelooflijke visuele NJ gespeeld door actrice Noh Jung Ui. Volgens de actrice is het drama 'Our Beloved Summer' zelf het belangrijkste om op te anticiperen.

Noh Jung Ui plaagde zelfs de fans en potentiële kijkers door te zeggen: 'De eerste aflevering is gevuld met onschuldige, verfrissende en heerlijke vibes. Maar desondanks zijn er veel onderdelen die de kijkers in de werkelijkheid zeker kunnen herkennen.'

(Foto: SBS)

'Het wordt een drama dat iedereen aan het lachen zal maken en een plezierige tijd zal bezorgen. Wacht alstublieft nog een beetje en geef het veel steun', voegde ze eraan toe.

Daarnaast is de chemie gecreëerd door de acteurs die hun personages met succes hebben ondergedompeld, het beste punt om naar uit te kijken in het drama.

Releasedatum en tijd van 'Our Beloved Summer' en waar te bekijken

'Our Beloved Summer', het drama dat de realiteit weergeeft van jonge liefde die ooit werd gekoesterd en verloren, wordt voor het eerst uitgezonden op maandag 6 december om 22:00 uur op SBS TV.

Naast het kwartaal maken ook Park Won Sang, Ahn Dong Goo, Seo Jeong Yeon, Jung Kang Hee en Park Jin Joo deel uit van de serie.

LEES OOK:Kim Da Mi en Choi Woo Sik brengen de brandende romantiek tussen hen weer tot leven in de nieuwe 'Our Beloved Summer'-teaser

Het coming-of-age romantische komediedrama zal ook beschikbaar zijn voor wereldwijde streaming op Netflix.

Kijk dehartverscheurende teaservan ' Onze geliefde zomer ' hier: