Park Eun Bin speelt mogelijk de hoofdrol in een nieuw drama(Foto: pinterest)
Park Eun Bin speelt mogelijk de hoofdrol in een nieuw drama 'Yeonmo'

'Hou je van Brahms?' actrice Park Eun Bin is in gesprek om de hoofdrol te spelen in een nieuw historisch themadrama getiteld 'Yeonmo!'

Een Koreaanse media-outlet meldde onlangs dat Park Eun Bin werd aangeboden om de vrouwelijke hoofdrol te spelen in een gloednieuw KBS 2TV-drama met de titel 'Yeonmo'. Het agentschap van de actrice, Namoo Actors, antwoordde later dat de actrice inderdaad een aanbod heeft gekregen om te schitteren in het aanstaande historische drama en dat ze het aanbod momenteel aan het herzien is.

'Yeonmo' is een remake van een manhwa (Koreaanse strip) met dezelfde titel en zal het verhaal vertellen van een prinses die zich vermomde als haar dode tweelingbroer om koning te worden. Ze wordt gedwongen haar echte identiteit te verbergen. Het drama speelt zich af in een gevaarlijk en streng paleis en gaat over de romance tussen de koning, die eigenlijk een vrouw is, en de knappe personages die haar omringen. Zodra haar ware geslacht is onthuld, wordt de vrouwelijke koning ter dood veroordeeld.Het drama is geschreven door schrijver Han Hee Jung en wordt aangestuurd door regisseur Song Hyun Wook, die ook hitprojecten als 'Another Oh Hae Young' en 'Beauty Inside' maakte.

Park Eun Bin speelt mogelijk de hoofdrol in een nieuw drama(Foto: pinterest)
Park Eun Bin speelt mogelijk de hoofdrol in een nieuw drama 'Yeonmo'

Als Park Eun Bin dit project ooit accepteert, zal ze het personage van Lee Hwi vertolken, de vrouwelijke koning met een zwaar geheim. Haar karakter wordt beschreven als een mooie vrouw met een porseleinen huid, ijskoude ogen, en haar beelden bevinden zich op de grens tussen een knappe man en een mooie vrouw. Ze gaat ook gebukt onder de problemen waarmee ze wordt geconfronteerd terwijl ze haar ware zelf verbergt, en ze heeft vaak een lege uitdrukking zodat ze de waarheid kan verbergen.

'Yeonmo' zou ergens in 2021 in première gaan.

Het lijkt erop dat 2021 een druk jaar gaat worden voor Park Eun Bin, aangezien ze ook in gesprek is om te schitteren in 'The Witch: Part 1. The Subversion'.

Kom hieronder meer te weten over Park Eun Bin!

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Eunbin Park (@eunbining0904)

De Zuid-Koreaanse actrice Park Eun Bin werd geboren op 4 september 1992. Ze begon haar carrière in de entertainmentindustrie als kinderactrice. Daarna kreeg ze uiteindelijk haar eerste hoofdrol via het tijdreizende romantiekdrama Operation Proposal in 2012. Ze staat ook bekend om haar vertolking in de televisieseries Hello, My Twenties, Hot Stove League en Do You Like Brahms?

Park Eun Bin speelt mogelijk de hoofdrol in een nieuw drama(Foto: instagram)
Park Eun Bin speelt mogelijk de hoofdrol in een nieuw drama 'Yeonmo'

Op de jonge leeftijd van 5 ging Park Eun Bin de acteerindustrie in en verscheen in verschillende televisieseries als een kinderactrice en een jongere versie van verschillende personages.

Na haar hoofdrol in Operation Proposal, speelde de actrice opnieuw in bijrollen totdat ze erkenning kreeg voor haar rol in Hello, My Twenties! in 2016 en het vervolg in 2017. Sindsdien speelde Park Eun Bin hoofdrollen in verschillende drama's. Haar opmerkelijke rollen waren in de juridische misdaad Judge vs. Judge, gevolgd door een horror-thriller The Ghost Detective in 2018.

Ze kreeg echter meer erkenning met haar vertolking in de meest succesvolle serie gedurende haar hele carrière, de Hot Stove League op de sportwerkplaats. Het nieuwste drama van Park Eun Bin is Do You Like Brahms? Die in augustus 2020 in première ging.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door: Liza Parker