Acteurs Park Eun Suk en Hwang Bo Ra zullen hun speciale cameo-optredens maken in Girl's Day Hyeri en Yoo Seung Ho's komende KBS historische romantiekdrama 'Moonshine'.

Park Eun Suk en Hwang Bo Ra maken speciale optredens in 'Moonshine' van KBS2

KBS2's 'Moonshine' is een nieuw historisch drama dat het verhaal vertelt van een ondeugende kostwinner en illegale alcoholbrouwer genaamd Kang Ro Seo (Girl's Day Hyeri) en een principiële Joseon-inspecteur genaamd Nam Young (Yoo Seung Ho), die elkaar onverwachts ontmoeten en verliefd worden.

(Foto: KBS)

Het drama wordt geleid door Girl's Day Hyeri en Yoo Seung Ho, naast Byun Woo Seok die verandert in kroonprins Lee Pyo, een alcoholische prins die het paleis uit sluipt om te drinken. Kang Mi Na speelt de rol van de nobele dochter Han Ae Jin, een mooie jongedame die krijgt wat ze wil.Park Eun Suk, die eerder in 'Doctor Prisoner' speelde met 'Moonshine'-regisseur Hwang In Hyuk, zal een cameo maken als voormalig kroonprins Sung Hyun, de halfbroer van Lee Pyo. Hoewel ze verschillende moeders hebben, zijn ze erg hecht. Hij kent Lee Pyo beter dan wie dan ook in de familie.

(Foto: KBS)

Tegenover Hwang Bo Ra, die de rol op zich neemt van een vrouw die moeiteloos de aandacht trekt van Hwang Ga (Im Won Hee), een inspecteur op het kantoor van de Joseon-regering. Ze speelde onlangs in een ander KBS2-drama, 'Dali and Cocky Prince' met Kim Min Jae en Park Gyu Young.

De samenwerking van Park Eun Suk en Hwang Bo Ra met de andere 'Moonshine'-cast zal naar verwachting heldere en komische energie afgeven waar kijkers van kunnen genieten.

(Foto: KBS)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Moonshine'-sterren Lee Hyeri, Yoo Seung Ho en meer worden speels op de set + dingen die je niet mag missen in de nieuwe historische Rom-Com

Bovendien wordt 'Moonshine' voor het eerst uitgezonden op maandag 20 december om 21.30 uur. KST op KBS2. Het zal ook beschikbaar zijn op Viki.

Waar meer te zien van Park Eun Suk en Hwang Bo Ra

Behalve in 'Doctor Prisoner' verscheen Park Eun Suk ook in actiethriller-drama's 'Voice', 'Partners for Justice', 'Leverage' en 'The Penthouse: War in Life', wat zijn meest opmerkelijke werk markeert.

Aan de andere kant sierde actrice Hwang Bo Ra het kleine scherm met veel populaire drama's zoals 'What's Wrong with Secretary Kim', 'Vagabond', 'Mystic Pop-up Bar', 'Zombie Detective' en 'Hyena'.

Bovendien zal Park Eun Suk de hoofdrol spelen in het aankomende drama 'Kill Hill', dat in 2022 wordt uitgezonden.

Dit vind je misschien ook leuk: Yoo Seung Ho, Girl's Day Hyeri, Byun Woo Seok en Kang Mi Na vertonen ondeugendheid in nieuwe 'Moonshine'-posters

Hwang Bo Ra zal ook de Disney+ televisieserie 'Kiss Six Sense' leiden. De exacte releasedatum is nog niet bekend.

In afwachting van de nieuwe topdrama's zullen Park Eun Suk en Hwang Bo Ra 'Moonshine' versieren met hun charmes.

Bekijk de teaser van ' Maneschijn ' hier: