KBS 2 TV's ' Woud ' heeft nieuwe stills uitgebracht van Park Hae Jin en Jo Bo Ah in een ongelukkige situatie.

Het drama zal zich concentreren op het verhaal van de hulpverlener genaamd Kang San Hyuk (gespeeld door Park Hae Jin) en een intense jonge chirurg Jung Young Jae (gespeeld door Jo Bo Ah) die de waarheid over hun verbonden verleden ontdekt en elk van hen helpt. andere genezen. Kang San-Hyeok maakt deel uit van het 119 speciale reddingsteam. Hij ziet er goed uit en is intelligent, maar heeft de moeite zich zijn jeugd te herinneren. Jung Young-Jae is een gepassioneerde chirurg.

Op een dag ontmoeten beide hoofdpersonen elkaar in een mysterieus bos. Ook al is de situatie waarin ze zich bevinden tegen hun wil, ze moeten samenleven in het mysterieuze bos. Als ze daar wonen, ontdekken ze de kleine geneugten van het leven. Kang San-Hyeok en Jung Young-Jae ontdekken uiteindelijk een geheim over zichzelf en het bos.In de laatste foto's hadden Kang San Hyuk en Jung Young Jae een lief en romantisch moment samen terwijl ze op een politiebureau waren. Tijdens de ondervraging blijft San Hyuk aan de zijde van zijn muze terwijl ze vecht om haar wekker uit te zetten. De twee acteurs hadden plezier in hun tijd op de set voor de scène, namen zelfs deel aan een uitspraakstrijd nadat ze allebei de worsteling met hun tekst hadden meegemaakt. Ze kregen problemen en nadat ze sorry zeiden tegen het personeel, maakten ze iedereen aan het lachen toen ze hartstochtelijk hun gezicht en lippen begonnen te strekken om de moeilijke dialoog beter aan te kunnen.

Bronnen van het drama gaven aan dat zowel Park Hae Jin als Jo Bo Ah de scène nauwkeurig hebben gespeeld met zijn dramatische effecten tot in de kleine details. Het productieteam van het drama vraagt ​​de fans en kijkers om af te stemmen op de afleveringen van deze week, die veel wendingen zullen brengen en ook enkele momenten van de hoofdpersonen.

De aankomende volgende aflevering van 'Forest' wordt uitgezonden op 11 maart om 22.00 uur. KST. Het wordt geregisseerd door Oh Jong-rok (ook de regisseur van 'Crazy First Love' (2003) en 'The Greatest Wedding' (2014)) en is geschreven door Lee Sun-young. Het wordt uitgezonden op KBS2 en heeft in totaal 32 afleveringen. Andere leden van de cast zijn Jung Yeon-joo, No Gwang-sik, Ryu Seung-ho, Woo Jung-kook, Ahn Sang-woo en nog veel meer.