Direct na het succes van de originele Netflix-serie Inktvisspel , een van de hoofdrolspelers, Park Hae Soo, zal volgende maand terugkeren.Volgens News1 op 27 september, OCN's komende weekend Kdrama chimera bevestigde de langverwachte première op 30 oktober.

Aanstaande thriller-mysterie Kdrama chimera vertelt het waarheidsverhaal van een moordzaak met een serie-explosie, genaamd Chimera, die na 35 jaar opnieuw gebeurde. Inktvisspel acteur Park Hae Soo kruipt in de huid van detective Cha Jae Hwan, Muis acteur Lee Hee Jun zal de rol spelen van Lee Joong Yeob, een dokter, en Soo Hyun als profiler Yoo Jin.

Park Hae Soo(Foto: BH) Park Hae Soo

Het trio gaat samenwerken om de dader achter de zaak te vinden. Terwijl ze midden in het onderzoek zitten, proberen ze ook het verborgen geheim tussen de twee moordzaken uit 1984 en 2019 te onthullen.chimera stond gepland voor vorig jaar 2019, maar werd vanwege omstandigheden verplaatst naar een latere datum.

de zei chimera is de naam van een monster dat eruitziet als een godheid in de Griekse mythologie. Dit unieke en frisse concept zal naar verwachting een maand voor de geplande uitzending de kijkers opwinden en hypen.

Meestal zijn Kdrama-enthousiastelingen al enthousiast om meer van Park Hae Soo te zien in een nieuw drama waarin hij een nieuw personage zal laten zien dat anders is dan zijn vorige Kdrama Inktvis spel.

Wi Ha Joon en Park Hae Soo(Foto: Wi Ha Joon's Instagram) Wi Ha Joon en Park Hae Soo

Ondertussen zei een OCN-vertegenwoordiger: We zijn teruggekeerd naar het oorspronkelijke genre van OCN waar kijkers de voorkeur aan geven. We zullen je werken laten zien die de onderdompeling maximaliseren met verfijnde regie en frisse karakters, dus kijk er alsjeblieft naar uit.

Misschien vind je het ook leuk: 'Squid Game'-sterren Park Hae Soo en Wi Ha Joon droppen eerste foto samen na het succes van hun nieuwe drama

Wist je dat? Park Hae Soo en Lee Hee Jun zijn labelgenoten

Park Hae Soo en Lee Hee Jun, twee van de bekende acteurs in de Koreaanse entertainmentindustrie, vallen eigenlijk onder hetzelfde label.

Lee Hee Joon(Foto: tvN's officiële Instagram) Lee Hee Jun

Park Hae Soo en Lee Hee Jun zijn allebei getekend bij BH Entertainment, home agency van Kim Go Eun, Kim Byung Hun, Hang Hyo Joo, Park Bo Young, Lee Ji Ah, GOT7's Jinyoung en nog veel meer getalenteerde acteurs.

Meer aankomende projecten voor acteur Park Hae Soo

De 39-jarige acteur trok de aandacht van de kijkers met zijn nieuwe hit Kdrama-serie Inktvisspel .

(Foto: Nieuws1)
Chimera Cast - Park Hae Soo, Soo Yeon, Lee Hee Jun

Behalve chimera , Park Hae Soo zal bij de drama's op tv verschijnen Het huis van papier , of de Money Heist Koreaanse aanpassing. Hij komt ook op Netflix Suriname , naast Jo Woo Jin, Ha Jung Woo, Yoo Yeon Seok en Hwang Jung Min.

Park Hae Soo komt ook met nieuwe films in de bioscopen, namelijk Yacha en fantoom.

Met zijn uitstekende acteervaardigheden kunnen fans niet wachten om de acteur te zien in verschillende meeslepende shows en films in de resterende maanden van 2021 tot 2022.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Squid Game' blijft nummer 1 op Netflix Worldwide + wordt uitgebracht in Frankrijk, Mexico en meer

Ik kan niet wachten om meer van Park Hae Soo's acteerwerk te zien in zijn nieuwe drama chimera ? Deel uw mening in de reacties!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.