In 'I'll Find You on a Beautiful Day', geregisseerd door Han Ji-Seung, speelt hoofdrolspeler Park Min-young een emotionele godin met winterse emotie.

Het is een hartverwarmend verhaal tussen Haewon en Eunsub. Park Min-young speelt de rol van Hae-won die het leven in Seoul beu is en naar Bukhyeon-Ri gaat. Daar ontmoet ze Eunsub (Seo Kang-Joon), die een onafhankelijke boekhandel runt.

Haewon handelt harteloos om niet meer gekwetst te worden. Ze keert terug naar Bukhyeon-Ri waar ze als kind woonde. Een korte beschrijving van het personage doet ons denken aan een koude winter in Haewon.Ondertussen voldoet de onthulde nog steeds perfect aan de verwachtingen van potentiële kijkers. De ogen en rustgevende blik van Min-young laten een unieke sfeer zien. Vooral het uiterlijk van Haewon die uit het raam kijkt, is als een leuke ontmoeting met iemand die je hart doet smelten.

Hoewel haar hart zo koud is als de winterse zee, voorspelt de warme zonneschijn die naar de oceaan stroomt en de stralende glimlach ons dat haar hart warm zal zijn.

Het productieteam vraagt ​​ieders steun voor het nieuwe drama en de sensationele uitvoeringen van Park Min-young.

Het wordt in februari uitgezonden op JTBC na het 'Diary of a Prosecutor'.