Op Webtoon gebaseerde Koreaanse drama's zijn nu in trek en hebben een enorme impact op de geschiedenis van de Koreaanse entertainmentindustrie. EENAls je jezelf bezighoudt met het kijken naar een verscheidenheid aan drama's die zijn aangepast van webtoons, kun je niet anders dan de zogenaamde 'Matjjitnam'-acteurs opmerken. Zij zijn de artiesten die de webtoon-personages uitbeelden in Koreaanse drama's.

'Matjjitnam' is een nieuw bedachte afkorting die betekent: 'mannen die regelrecht uit een stripboek komen' het zijn de acteurs die niet alleen hun personages perfect verbeelden, maar ze er ook feilloos op lijken.Hier zijn enkele van de Koreaanse acteurs die een geweldige prestatie hebben geleverd door hun personages uit te beelden die zowel liefhebbers van webtoon als drama tevreden stelden.

Park Seo Joon(Foto: Wallpapaer Crave)

Een van de meest bekeken Koreaanse drama's in de eerste helft van het jaar 2020 die niet alleen in Korea maar ook in verschillende delen van de wereld aan populariteit en erkenning won, is 'Itaewon Class'.Afgezien van de plot, ontvingen personages in het genoemde drama lof, vooral acteur Park Seo Joon wie speelde de rol van Park Se Ro Yi , een gepassioneerde dromer in zijn jeugd. Zijn iconische mode en kapsel maakten zo'n grote indruk op de kijkers dat ze ook zijn stijl begonnen te imiteren.

Vooral de webtoonliefhebbers waardeerden de 32-jarige acteur-oude acteur omdat hij de rol speelde met een kastanjebruin kapsel en een paar steenachtige ogen, die op het originele stripfiguur leken.

Ware schoonheid(Foto: tvN)

Aan de andere kant, Cha Eun Woo staat bekend om het hebben van een perfecte visual. Hij heeft veel waardering gekregen voor zijn talent en uiterlijk, vooral nu hij een van de hoofdrolspelers is in het doorlopende drama 'True Beauty'. Hij speelt het karakter van Lee Su Ho, die er perfect uitziet, intelligent is en goed is in sport.

Het 24-jarige idool en acteur begroeten de kijkers altijd met overvolle visuals, alsof het oorspronkelijke personage uit het boek is gereïncarneerd. Terwijl hij zijn geweldige vaardigheden in het drama laat zien, bewijst Cha Eun Woo ook dat hij de juiste man is voor de rol.

Ondertussen is 'W: Two Worlds' een van de meest unieke verhalen geworden die ooit in de K-dramawereld hebben bestaan. Het is misschien niet afkomstig van een webtoon, maar Lee Jong Suk 's visual kan niet verbergen dat hij er echt uitziet als een personage uit een stripboek!

In(Foto: AminoApps)

Lee Jong Suk speelde de rol van Kang Chul, die in twee verschillende werelden reist - zijn realiteit en het webtoon-universum als een protagonist van een populaire webtoon, 'W.' Daar maakte hij een onberispelijke uitvoering die zijn aanwezigheid kenbaar maakte.

Van de eenvoudige scènes zoals het achtervolgen van een auto tot de dimensie-overstijgende romantiek met zijn partner op het scherm Han Hyo Joo, het optreden van Lee Jong Suk maakte zo veel indruk op veel kijkers dat veel fans uit het buitenland om de officiële release van de webtoon-serie verzoeken.

(Foto: HowGeePL)

Dan hebben we in Sivan , die bekend staat om zijn iconische werken. Hij heeft rollen gespeeld uit de drama's gebaseerd op webtoons als 'Strangers From Hell' en 'Misaeng.' Dit waren ook zijn comeback-drama's nadat hij de verplichte militaire dienst had verlaten.

In het drama 'Misaeng' speelde hij een solide personage, en zijn aanwezigheid als acteur viel het meest op in plaats van een idool. In 'Strangers From Hell' speelde hij de rol van Yoo Jong Woo, een man die voor werk naar de grote stad (Seoul) verhuist en een plek binnengaat waar zijn buren hun identiteit als moordenaar verbergen, wat hem angst bezorgt. Het personage van het idool en de acteurgaat kapot van stress, en hij heeft ook last van nachtmerries en hallucinaties.

Last but not least is Jo Byeong Gyu , die onlangs deel uitmaakte van de 'Manjjitnams'.Zijn drama 'The Uncanny Counter' vertelt het verhaal van een populaire webtoon met dezelfde naam. Het toont een groep mensen die 'loketten' worden genoemd en die zich vermommen als arbeiders in het noedelrestaurant, maar hun uiteindelijke doel is om de boze geesten te vangen die naar de aarde komen.

Cho Byeong Gyu(Foto: Pinterest-account van Black Girl Seoul)

De jonge acteur vertolkt momenteel een van de hoofdrollen als So Mun. Hij slaagde erin om epische uitvoeringen te laten zien door het drama, van actiescènes tot komedie. Hij heeft ook een sterke en fantastische chemie met de cast van het genoemde drama.

Jo Byeong Gyu is inderdaad een van de levende webtoon-personages!

Ben je klaar voor meer op webtoon gebaseerde Koreaanse drama's in de toekomst? Deel uw opmerkingen met ons!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.