Park Seo Joon heeft nu een miljoen abonnees op YouTube en is de allereerste Koreaanse acteur die een dergelijke mijlpaal bereikt!

Op 1 juni ging acteur Park Seo Joon live op zijn kanaal, genaamd 'Record PARK's', waarin hij zijn gouden afspeelknop liet zien die hem van YouTube was gegeven.

De beroemde acteur deelde zijn mening dat hij dit niet vanwege zichzelf heeft bereikt, maar vanwege de mensen die in zijn video's zijn verschenen en die late nachtmontage. Hij had het niet kunnen doen zonder de hulp van het personeel. Hij meende niet veel gedaan te hebben, maar hij bedankte de mensen die meer over hem wilden weten en ook degenen die nieuwsgierig zijn naar zijn leven enorm.Park Seo Joon zei ook dat hij nooit had verwacht dat hij een gouden play-knop zou kunnen vasthouden, maar nu is hij dat wel! Bekijk hieronder enkele van zijn vlogs!

De acteur opende zijn kanaal in juli 2019. In slechts 11 maanden tijd wist hij meer dan een miljoen abonnees van over de hele wereld te verzamelen. In de video's die hij maakt, onthult hij zijn dagelijkse leven, en elke video wordt periodiek naar het kanaal geüpload.

Aan de andere kant werkt Park Seo Joon momenteel aan zijn aankomende film, getiteld 'Dream', waarin hij samen met IU en Lee Hyunwoo de hoofdrol zal spelen.

Park Seo Joon, geboren als Park Yong Kyu op 16 december 1988, groeide op in Seoul, Zuid-Korea. Hij staat bekend om de rollen die hij vertolkte in televisiedrama's, namelijk ' Vermoord me genees me ' (2015), ' Zij was mooi ' (2015), ' Hwarang: The Poet Warrior Youth ' (2016-2017), ' Vecht voor mijn weg ' (2017), ' Wat is er mis met secretaris Kim ' (2018), en ' Itaewon-klasse ' (2020). Hij speelde ook in films, zoals ' Kronieken van het kwaad ' (2015), ' Middernachtlopers ' (2017), en ' De goddelijke woede ' (2019).

In 2008 begon hij zijn verplichte militaire dienst op 19-jarige leeftijd en in het jaar 2010 werd hij uit zijn dienst ontslagen.

Park Seo Joon begon zijn carrière in de entertainmentindustrie in 2011 toen hij debuteerde in de videoclip van Bang Yong-guy's single, 'I Remember'. Daarna, na zijn verschijning in de videoclip, nam hij deel aan televisiedrama's, ' Droom hoog 2 ' (2012), ' Potten met goud ' (2013), ' Een warm woord ' (2013), en ' De liefde van een heks ' (2014). Hij was ook de gastheer van Music Bank van oktober 2013 tot april 2015.

Snel vooruit naar het jaar 2020, was Park Seo Joon de hoofdpersoon in JTBC's populaire webtoon-gebaseerde drama 'Itaewon Class', waarin hij de rol van een restauranteigenaar vertolkte. Itaewon Class kreeg veel lof voor zijn spannende verhaalontwikkeling en uitstekende uitvoeringen van de acteurs.