Zoals het gezegde luidt: 'Een vrouw die haar haar knipt, staat op het punt haar leven te veranderen', en ja, voor sommige mensen is een knipbeurt net zoiets als een enorme verandering in het leven aanbrengen. Maar voor anderen die sterk geloven in het krijgen van een volledige haarmake-over wanneer ze niet door een belangrijk levensmoment hoeven te gaan, laat dat kapsel knippen.

Park Shin Hye heeft haar social media-account (Instagram) afgelopen 4 oktober bijgewerkt met een foto van haar korte haar! We kunnen echter nog steeds niet verifiëren of de post haar nieuwe look is of slechts een throwback-foto. Als ze besloot haar haar kort te knippen, dan zou het kunnen zijn dat ze alleen maar de drang had om te hakken, of waarschijnlijk gaat ze door een grote verandering in het leven, of het kan ook zijn voor een nieuwe rol, waardoor we nog meer opgewonden raken !

Wat de reden ook is, ik weet dat fans verbaasd zijn over haar transformatie, omdat ze er nog mooier uitziet met kort haar.Oké, dus laten we jullie niet langer laten wachten! We weten dat je enthousiast bent om haar korte haarlook te zien, ga je gang en bekijk de onderstaande foto's!

Koreaanse actrice Park Shin Hye ziet er 10 jaar jonger uit met haar korte haarstijl(Foto: Screenshot van het Instagram-account van Park Shin Hye)

Het is meer dan een jaar geleden dat de hoofdactrice van 'ALIVE' een kort haar heeft laten zien, dus het is geen verrassing dat ze haar nieuwe springerige bob met franjes zou rocken. Haar lange zwarte golvende haar is kort geknipt met een zachtere bruine tint. Ze ziet er veel jonger uit met deze look. Wat een tijdloze schoonheid! En we kunnen het niet ontkennen; we zijn zo verliefd op haar korte 'do!

Koreaanse actrice Park Shin Hye ziet er 10 jaar jonger uit met haar korte haarstijl(Foto: Screenshot van het Instagram-account van Park Shin Hye) Koreaanse actrice Park Shin Hye ziet er 10 jaar jonger uit met haar korte haarstijl(Foto: Screenshot van het Instagram-account van Park Shin Hye)

Fans kunnen hun bewondering voor de actrice niet bedwingen en reageerden op haar bericht met de vermelding:

'Hoe kan iemand zo mooi zijn? Ben jij een mens of een engel?

'Je bent zo prachtig.'

'Je bent echt mooi in elk kapsel. Je ziet er zo mooi uit met kort haar en ook super SCHITTEREND met lang haar!'

'Ineens voelt het alsof ik ook naar de kapper wil.'

(Foto: screenshot van het Instagram-account van Park Shin Hye)

Park Shin Hye werd geboren op 18 februari 1990. De actrice wordt algemeen erkend voor haar vertolking in hitdrama's Trap naar de hemel (2003) en Boom van de hemel (2006). Ze werd beroemd door haar rollen in de televisiedrama's Je bent mooi (2009), De erfgenamen (2013), Pinokkio (2014-2015), dokters (2016), en Herinneringen aan het Alhambra (2018-2019).

Park Shin Hye stond in 2015 op de 33e plaats in de Forbes Korea Power Celebrity-lijst en op de 12e plaats in 2017.

De naam Park Shin Hye werd een van de meest gevraagde productaanbevelers na haar hitdrama Pinokkio (2014-2015). Bekende merken als Mamonde en Bruno Magli zagen dankzij haar de verkoop stijgen. Ze onderschrijft ook verschillende internationale en Italiaanse luxemerken, zoals het Franse outdoorkledingmerk Millet en het Filipijnse kledingmerk Bench.

Vanwege haar torenhoge bekendheid werd Park Shin Hye de eerste Koreaanse ster die werd gekozen als model voor Visa en de eerste Koreaanse beroemdheid die werd gekozen als wereldwijde ambassadeur voor het Oostenrijkse sieradenmerk Swarovski.