C Story, het productiebedrijf achter het aankomende TV Chosun-drama 'The Greatest Marriage', staat achter hun beslissing om actrice Park Si Yeon in een hoofdrol te casten. In de laatste foto's van dat drama wordt de actrice gezien als een tv-nieuwsanker, die zich voorbereidt op het lezen van de belangrijkste nieuwsverhalen van de dag. Ze lijkt evenwichtig en zelfverzekerd.

Maar dat kan zijn omdat haar personage niet zomaar een nieuwsanker is. Haar personage Cha Ki Young is zo aantrekkelijk dat ze is uitgeroepen tot de vrouw waarmee mannen het liefst willen trouwen. En universiteitsstudenten willen net als zij zijn.

Het is Park Si Yeon's eerste dramarol sinds Nice Guy' in 2012. Ze werkte mee aan de film 'The Last Knights' met Clive Owen, Morgan Freeman en Ahn Sung Ki die in 2015 in Korea in première ging.



'Het is alweer een tijdje geleden dat Park Si Yeon in een drama verscheen', zei een vertegenwoordiger van C Story. 'Ze heeft veel passie voor de rol getoond. Veel mensen hebben ons al complimenten gegeven over het casten van haar. Fans staan ​​voor een aangename verrassing als ze haar de rol van nieuwsanker zien spelen.'

'The Greatest Marriage' vertelt het verhaal van vier koppels en hun relaties. Acteurs Bae Soo Bin en No Min Woo hebben ook rollen in het drama. No Min Woo speelt een rijke jongen die als verslaggever werkt. Bae Soo Bin, die verscheen als de corrupte aanklager in het drama 'Secrets' uit 2013, speelt een getalenteerde tv-journalist.

Het personage Cha Ki Young is niet alleen een succesvol nieuwsanker. Ze is ook een vrouw die de uitdaging aangaat om haar carrière voort te zetten als ze alleenstaande moeder wordt.

Hoewel Park Si Yeon in het echte leven getrouwd is, weet ze wel iets over het balanceren van moederschap en een carrière. Ze beviel in september 2013 van haar eerste kind, een dochter.

De afgelopen twee jaar heeft de actrice meer dan één reden gehad om niet op het kleine scherm te zien. Ze bleef thuis om voor haar nieuwe dochter te zorgen. Maar ze liep ook wat carrièreschade op door een rechtszaak over haar vermeende gebruik van de drug propofol. Volgens de getuigenis van haar arts kreeg ze het medicijn oorspronkelijk voorgeschreven om de pijn te verzachten die werd veroorzaakt door verwondingen die ze hadden opgelopen. Maar de rechtbank oordeelde dat Park weliswaar een recept had gekregen, maar dat ze afhankelijk was geworden van het medicijn. Ze moest een boete van $ 4.000 betalen en een proeftijd van twee jaar uitzitten.

Haar optreden in 'The Greatest Marriage' kan een deel van die schade helpen tegengaan.