'Penthouse' Seizoen 3 begint binnenkort officieel te filmen! En binnenkort betekent dat 27 april.

'Penthouse Seizoen 3' Filmen om de Hoek

Op 26 april maakte SPOTV News bekend dat 'The Penthouse 3' al op 27 april gaat filmen. Op dezelfde dag bevestigde iemand die direct deel uitmaakt van de show het nieuws.

Dat was snel, aangezien 'The Penthouse 2' net eindigde op 2 april, met in totaal 13 afleveringen die de fans door een reeks van hoogte- en dieptepunten brachten. Het lijkt erop dat de cast slechts een pauze van drie weken nam voordat ze weer verder marcheerden, te beginnen met een scriptlezing op 22 april.'Penthouse Seizoen 3' Plot

Men kan vermoeden dat het plot van 'Penthouse 3' zal hervatten vanaf het tweede seizoen dat eindigde - wat letterlijk behoorlijk explosief was. In de finale van seizoen 2 van 'The Penthouse' kreeg Logan Lee, gespeeld door Park Eun Suk, een angstaanjagend en explosief ongeluk voor de ogen van Soo Ryeon, gespeeld door Lee Ji Ah.

LEES OOK: 'Vincenzo' Aflevering 18: Kwak Dong Yeon wordt scherpzinnig en dapper

Is Logan Lee echt dood? Hoewel het moeilijk kan zijn om zoiets in het echte leven te overleven, wie weet in een fictieve dramaserie, toch? Maar dan zijn K-drama's een heel eigen ras, en ze zijn meestal behoorlijk realistisch. Dat gezegd hebbende, als Logan echt dood is, wat zou er dan met Soo Ryeon gebeuren? Voor de ontploffing stond Logan al op het punt haar ten huwelijk te vragen. Dit zou haar zeker kapot maken.

Ook 'wie had dit gepland?' is een vraag die beantwoord kan worden in 'The Penthouse' seizoen 3.

'The Penthouse' Seizoen 3 Nieuwe cast, personages

Vlak voor het einde van het tweede seizoen maken fans van de show kennis met twee nieuwe personages: Joon Gi, gespeeld door On Woo Jan, en Yoo Dong Pil. Joon Gi is tot nu toe gewoon iemand die naast Logan Lee in een vliegtuig zat. Wat zijn rol verder zal zijn in het derde seizoen valt nog te bezien.

Aan de andere kant is Yoo Dong Pil de echtgenoot van Kang Ma Ri, gespeeld door Shin Eun Kyung, en de vader van Yoo Jenny, gespeeld door Jin Ji Hee.

'The Penthouse' Seizoen 3 Verhaallijn is intenser dan ooit

Als de finale van seizoen 2 van 'The Penthouse' fans de mond liet hangen, denkend dat het hele seizoen gewoon te intens was, zullen ze een leuke en gekke rit tegemoet gaan in het nieuwste seizoen omdat insiders dachten dat het krachtiger zou zijn in verhaallijnen in vergelijking met de eerste twee seizoenen. De levens van de personages zullen naar verluidt nog complexer, dramatischer en meer dan ooit met elkaar verstrengeld worden.

Fans zijn 'The Penthouse' nog niet beu, zelfs nadat ze al twee seizoenen hebben gediend. Het is duidelijk waarom, aangezien de verhaallijnen na elke aflevering intenser worden.

'The Penthouse' is sinds het begin een behoorlijk opmerkelijk succes geweest en heeft niet alleen fans in Zuid-Korea, maar wereldwijd, dankzij verschillende online streamingplatforms. Het drama speelt zich af tegen de elite-achtergrond van de hoofdstad van Zuid-Korea, Seoul, en draait om de levens van de rijke bewoners van het meest luxueuze wooncomplex van Seoel, Hera Palace, en hun schijnbaar oneindige verlangen naar geld, hunkeren naar macht en hebzucht naar sociale rangschikking. De personages hebben elk hun ambities, die ze willen najagen, ongeacht de mensen die ze pijn moeten doen en de misdaden die ze moeten begaan.

'The Penthouse 3' zou naar verluidt in juni verschijnen, wat betekent dat het maar een maand of zo duurt om de opnames te maken.

Voor het geval je het gemist hebt: Iconische momenten uit 'Vincenzo' aflevering 17 We kunnen het gewoon niet vergeten

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Annie Dee.