'Penthouse 3' aflevering 8 verwijst naar de karaktertransformatie van Han Ji Hyun terwijl ze zich op een onbekende plek bevindt.

Na het annuleren van hun uitzending op 23 juli vanwege de Olympische Spelen van Toyo 2020, is het spannende thrillerdrama met de hoogste rating terug om de fans nog een ronde van verrassende afleveringen te geven.

De nieuwste stills die door SBS zijn uitgebracht, bevat Joo Seok Kyung, gespeeld door de 25-jarige actrice die wordt gepest door een volledig vrouwelijke bende onder leiding van Il Jun, gespeeld door Lee Yu Bi.In een reeks teasers illustreert het hoe Seok Kyung haar dieptepunt bereikte - van de bijenkoningin van de Cheong-A Arts School tot opgesloten worden en het slachtoffer worden van een groep boze tieners.

LEES VERDER: 'Penthouse 3' Aflevering 7: Lee Ji Ah ontdekt verrassende waarheid over Han Ji Hyun + behaalt hoogste kijkcijfer

Joo Dan Tae ontdoet zich van Joo Seok Kyung

Interessant is dat het nieuwe personage werd geïntroduceerd in aflevering 7 nadat Joo Seok Kyung wakker werd in een cel en werd rondgeduwd door de groep van Il Jun.

Destijds dacht ze dat ze naar Italië zou verhuizen om te studeren met de hulp van Joo Dan Tae.

Joo Dan Tae kennende (Uhm Ki Joon) die alleen het beste voor zichzelf wil, realiseerde Seok Kyung zich dat zijn vader hem bedrogen had en van haar af wil.

Penthouse 3(Foto: SBS Drama officiële Instagram)

Penthouse 3(Foto: SBS Drama officiële Instagram)

Penthouse 3(Foto: SBS Drama officiële Instagram)

Penthouse 3(Foto: SBS Drama officiële Instagram)

Shim Su Ryeon ontdekte de boodschap van Oh Yoon Hee

Voorafgaand aan deze scène onthult 'Penthouse 3' de echte dochter van Shim Su Ryeon (Lee Ji Ah).

Terwijl ze het bericht van Oh Yoon Hee (Eugene) probeert te ontcijferen, ontvangt ze een bericht van de politie die haar vertelt dat ze haar bezittingen hebben gevonden - inclusief een horloge met de opname van haar laatste woorden.

Toen ze het opgelost had, ontdekte Su Ryeon dat haar echte dochter nog leeft.

'Seok Kyung is je biologische dochter. Seok Kyung is de tweelingzus van Min Seol Ah,' onthulde ze en vroeg haar om ook voor haar dochter, Bae Ro Na, te zorgen.

Deze onthulling maakte Shim Su Ryeon verbijsterd en sprakeloos.

K-Drama 'Penthouse 3' heeft naar verluidt een afleveringsverlenging

 (Foto: SBS officiële Instagram)

Eerder deze maand deden geruchten de ronde dat 'Penthouse 3: War in Life' wordt verlengd.

Het kwam nadat OSEN had opgemerkt dat een bron van SBS beweert dat de serie op vrijdagavond mogelijk wordt verlengd voor een nieuwe aflevering.

'Ik heb gehoord dat er een voorstel was om 'The Penthouse 3' uit te breiden tot 13 afleveringen van de oorspronkelijke 12 afleveringen, dus ze zijn de kwestie aan het bespreken. Over het exacte einde is tot nu toe niets bekend gemaakt.'

Schijnbaar heeft een vertegenwoordiger van SBS de geruchten weggenomen en verklaard dat 'niets' is bevestigd.

Bovendien hebben de productieploeg en 'Penthouse 3'-castleden in eerste instantie een contract van 12 afleveringen getekend.

Ter herinnering, de twee voorgaande seizoenen van het SBS-drama zijn ook verlengd, met als afsluiting 'Penthouse' met 14 afleveringen, terwijl de tweede 13 afleveringen heeft.

Het derde seizoen is de finale van de serie 'Penthouse: War in Life' die veel kijkers verslaafd maakte aan de nooit eindigende wraak van de Hera Palace-mensen.

Met Eugene, Lee Ji Ah, Uhm Ki Joon en Kim So Yeon, die onlangs de categorie Beste Actrice won bij de Baeksang Arts Awards 2021 voor haar rol als de primadonna Cheon Seo Jin.

VOOR HET GEVAL U MIST: SBS bovenaan de lijst van meest gewaardeerde drama's + 'Penthouse'-trilogie en 'taxichauffeur' domineren de eerste helft van 2021KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills