Opkomende rapporten deze week bevestigen naast al het spectaculaire plezier in technologie op de International Consumer Electronic Show in Las Vegas nog een trending topic.

Explore Talent is een modebedrijf dat de aandacht trok toen het een website lanceerde voor banen voor talent in de omgeving van Las Vegas. Het bedrijf heeft ook een pagina op Facebook opgezet om zijn bedrijf een facelift te geven. Nu heeft het een transformatie ondergaan voor vrouwen van alle soorten en maten om te leven met een gezond gevoel van eigenwaarde, geleid door sociale media.

'Plus Size Modeling', het paginaboek op Facebook had aanvankelijk inspirerende quotes. Toen de site vrouwen van grote omvang begon te posten, ging de website van de grond en zorgde voor een geweldige respons.Geüploade foto's en video's kregen ongeveer 500 shares en 158.000 likes op Facebook.

Het hele imago van het plus size model en het plus size fashion statement doet wonderen voor vrouwen en hun zelfvertrouwen. Het meest waarschijnlijke antwoord is dat de meeste gemiddelde vrouwen misschien een beetje overgewicht hebben, geen anorexia of boulimia.

Directeur van social media marketing bij het modellenbureau, Sabrina diResta, schreef in de Huffington Post Facebook Stories-sectie: 'We hebben het tot onze missie gemaakt om de wereld te laten zien aan deze prachtige kant van plus-size modellering en begonnen met het presenteren van het werk van plus-size modellen. modellen over de hele wereld in een poging om onze fans te laten zien dat groot, mooi en sexy echt bestaat.'

Ze voegde eraan toe: 'Hoe zit het met de andere miljoenen vrouwen die niet zomaar in een kleine jurk kunnen springen en zich goed voelen over zichzelf? Of denk je niet dat ze ooit voor een camera kunnen komen en het gezicht van een merk kunnen worden?'

Ashley Graham is een van de rijzende sterren in het modelleren van grote maten. Ze maakt nu deel uit van de IMG-modellen en ze heeft een lingerielijn met de Canadese retailer Addition Elle die hun plus size producten labelt als 'Sexy is een gemoedstoestand'.