De langverwachte aflevering van het nieuwe KBS-drama 'Police University' met in de hoofdrol 'Along with the Gods: The Two Worlds'-acteur Cha Tae Hyun, 'Love in the Moonlight'-acteur Jinyoung en 'Sweet & Sour'-actrice Krystal gaf de kijkers een dieper begrip van elk personage in de nieuwe dramaserie met hun overtuigingen, levensprincipes en geheimen onthuld.

'Police University' aflevering vier bereikte een nieuw record van hogere kijkcijfers dan de vorige afleveringen.

Het familiegeheim van Oh Kang Hee is onthuld, zoekt troost bij Kang Seon Ho

In de vorige afleveringen werd Kang Seon Ho, gespeeld door 'Love in the Moonlight'-acteur Jinyoung, de persoon die genezing en troost geeft aan Oh Kang Hee, gespeeld door het f(x)-lid Krystal, wanneer ze zich down voelt.Wat er gebeurde in de vierde aflevering is niet anders. Nadat Oh Kang Hee en medeeerstejaars Park Min Gyu (Chu Young Woo) hadden gesolliciteerd naar een functie in de studentenraad van de universiteit, werd een video met het afschuwelijke verleden van Oh Kang Hee op de officiële pagina van de universiteit geplaatst.

(Foto: KBS)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Police University' aflevering 3 Spoilers: Jinyoung, Krystal en meer geven officieel toe aan Police University

In de video werd de moeder van Oh Kang Hee gearresteerd voor de universiteit voor illegaal gokken. Dit zorgde ervoor dat de studenten achter haar rug om over Oh Kang Hee praatten. De studenten verbannen het arme jonge meisje meedogenloos, en schreven zelfs gemene dingen in haar leerboek.

(Foto: KBS) (Foto: KBS)

Als een man die zorgt voor de vrouw van wie hij houdt, ondernam Kang Seon Ho actie en met zijn verbazingwekkende vaardigheden hackte hij de site om de video te verwijderen. Hij repareerde ook Kang Hee's leerboek door er schattige en schattige stickers op te plakken, waardoor Kang Hee zich beter voelde.

Nieuwe liefdesdriehoek ontstaat, Kang Seon Ho vs. Park Min Gyu wordt intenser

Tijdens hun verblijf op de Korean National Police University werden verschillende activiteiten georganiseerd om hen fysiek fit en klaar te maken voor elke situatie.

In de vierde aflevering van het drama leerden de studenten hoe ze op de juiste manier met een geweer moesten schieten zonder burgers te verwonden.

(Foto: KBS)
Yoo Young Jae (Foto: KBS)
Lee Dali

Senior student Lee Eun Ju (Byun Seo Yoon) toonde haar geweldige schietkunsten, waardoor No Beom Tae (Lee Dal) en Jo Joon Wook (Yoo Youngjae) voor haar vielen.

Terwijl ze zich concentreert op haar onmiskenbare charmes voor girl crush, schoot ze niet alleen het doelwit, maar ook de harten van de twee vrienden.

JE HOUDT MISSCHIEN VAN: 'Hospital Playlist' Seizoen 2 Aflevering 9 Spoilers: Jo Jung Suk wordt competitief in tafeltenniswedstrijd, Shin Hyun Been en Yoo Yeon Seok's relatie verbrokkelt

No Beom Tae en Jo Joon Wook realiseren zich al snel dat de twee geïnteresseerd zijn in hetzelfde meisje, wat leidt tot een rivaliteit en concurrentie tussen de twee om het hart van de senior te winnen.

Ondertussen neemt de gespannen rivaliteit tussen Kang Seon Ho (Jinyoung) en Park Min Gyu (Chu Young Woo) toe als de twee eindelijk onthullen dat ze allebei dol zijn op het mooie judomeisje.

(Foto: KBS) Chu Young Woo op(Foto: KBS)
Chu Young Woo

Er werd onthuld dat Park Min Gyu Oh Kang Hee kende lang voordat ze naar de universiteit gingen. Tijdens het proces van Kang Hee's moeder vond Park Min Gyu hoe moedig en rationeel Oh Kang Hee is, tegenover Kang Seon Ho, die Kang Hee alleen kende in haar judowedstrijd en op het verkeerde been begon.

De twee charismatische mannen besloten dat ze geen vrienden kunnen zijn omdat ze allebei hun best zullen doen om Kang Hee's hart te winnen.

(Foto: KBS)

Kang Seon Ho, No Beom Tae en Jo Joon Wook gingen naar de judoclub van professor Choi Hee Soo om fysiek sterker te worden en indruk te maken op de vrouw van hun dromen.

Kang Seon Ho en Yoo Dong Man werken samen om criminelen te pakken

Terwijl de ondergeschikte van Yoo Dong Man hoofdletsel heeft opgelopen door de dader binnen de politie-universiteit, zoekt Yoo Dong Man wanhopig hulp bij Kang Seon Ho, die uitstekende hackvaardigheden heeft.

Kang Seon Ho, aan de andere kant, had het moeilijk om zich aan te passen aan de universiteit, maar met Yoo Dong Man over hem was zijn ervaring draaglijk.

(Foto: KBS officiële SNS)

Hoewel de rechercheur hard tegen hem was, neemt Kang Seon Ho zijn advies en overtuigingen ter harte en gebruikt ze in zijn eigen leven.

Misschien vind je het ook leuk: Jeon Do Yeon verandert in een neerslachtige schrijver in nieuw drama 'Lost' met Ryu Jun Yeol

In aflevering vier was te zien hoe Kang Seon Ho sterk wordt beïnvloed door de onbezonnen detective. Daarnaast is Yoo Dong Man eigenlijk 'Bird', zijn online buddy die hij vertrouwt en waar hij een heel jaar mee heeft gechat.

(Foto: KBS)

Hiermee besloot Kang Seon Ho zijn professor te helpen, omdat hij zich realiseerde dat hij meer van hem en zijn onderzoekservaringen uit de eerste hand zal leren.

'Police University' bereikt nog een persoonlijk record

'Police University' zond zijn vierde aflevering uit met gemiddeld 8,5% kijkcijfers, een nieuw record vergeleken met de vorige afleveringen.

(Foto: KBS-drama)

Het drama behaalde een absolute 5,2% in de pilot-aflevering, gevolgd door 6,5% tijdens de tweede en 6,8% in de derde.

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: 'Hometown Cha-cha-cha' onthult nieuwe personageposters met Shin Min Ah, Kim Seon Ho en Lee Sang Yi

De stijging van de kijkcijfers van 1,7% illustreert een succesvolle start van het drama.
Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.