Er zijn veel gesprekken over de twee beroemdste heldinnen van de Star Wars-franchise, Padme Amidala en Princess Leia, we hebben besloten om te kijken wie er sexier is tussen de twee.

Gezicht

Prinses Leia is zonder enige twijfel de heetste in het Star Wars-universum, ze was altijd de mooiste hottie. Tot haar moeder op het toneel verscheen, maar ze kreeg de originele trilogie nog steeds opgesloten. Op de afdeling looks neemt Padme de leiding, waar Leia in vrouwelijkheid een meer utilitaire en hardere rand is. Padme is meer de koninklijke dame, zowel qua gedrag als uiterlijk. Hier wint Padme zeker.Haar

Voor die gekke haarknotjes in de prequel, ze waren zeker slim genoeg om er zeker van te zijn dat er aandacht werd besteed aan Padme, maar de twee hebben prachtige kapselarrangementen. Als het op haarknotjes aankomt, is Leia de winnaar, haar knotjes creëerden superioriteit die haar schoonheid naar voren brengt.

Lichaam

De hele generatie nerds maakte kennis met de puberteit door Leia's nauwelijks verborgen ondeugende stukjes. Padme kreeg een behoorlijk zware erfenis om te concurreren met haar dochter. Hoewel Padme nooit de kans heeft gekregen om de seksslaaf van een ruimtewerker te zijn, anders hadden we deze categorie misschien aan een meer even getemperde beoordeling kunnen aanbieden. Padme's sexy kant werd nooit echt getoond in de prequels dan Leia. Echt een gemiste kans voor haar, dus in deze categorie wint Leia.

Taaiheid

Nou, de bitch-factor van Leia geeft haar de stoerheid die ze heeft. Ze kan gewoon niets laten gebeuren zonder haar inzichten. Die houding brengt haar altijd in de problemen, dus ja, ze kan hard zijn.

Leia nam deze over haar moeder, om een ​​sexyer lichaam en een interessanter verhaal te hebben, hoewel het logisch is om te denken dat Padme's verlies de hele zwakte van de prequels is. Lucas gaf de betere kant van de erfenis aan Leia, ze kreeg een goed verhaal. Als de twee personages een gelijkwaardige positie in het verhaal hadden gekregen als het gaat om aandacht en talent, zou dit zeker een moeilijkere match zijn.