Op 23 juli bevestigde tvN's nieuwe fantasy-thriller-actiedrama 'Happiness' het nieuws van 'High School King of Savvy'-acteur Lee Joo Seung en zijn momenteel aan het filmen.

Lee Joo Seung en zijn carrière in acteren

Na zijn debuut in de filmindustrie kreeg acteur Lee Joo Seung lof en populariteit voor zijn rol in tal van onafhankelijke films in Zuid-Korea, met name de film 'Shuttlecock' uit 2014.

Acteur Lee Joo Seung(Foto: Clover Company)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Red Velvet's Yeri deelt gedachten over haar rol in 'Blue Birthday' + haar favoriete onderdeel van het drama

Hij verscheen ook in verschillende Zuid-Koreaanse drama's op het kleine scherm, zoals 'Pinocchio', 'The Time I've Loved You' en 'Doctor Prisoner'.Lee Joo Seung in 'Happiness' met Park Hyung Sik en Han Hyo Joo

tvN's nieuwe aankomende fantasy-thriller-actiedrama 'Happiness' toont het verhaal waar infectieziekten de nieuwe norm zijn geworden.

De serie vertelt het subtiele psychologische lijden en de hiërarchische discriminatie die optreedt in een nieuw gebouwd appartement in een enorme stad waar de kosten van levensonderhoud hoog zijn. De hogere verdiepingen zijn bestemd voor algemene verkoop en die op de benedenverdieping zijn te huur.

De stad worstelt meer als een apocalyps toeslaat in de vorm van een nieuwe golf van besmettelijke ziekten waarbij mensen lijden en om hulp roepen.

'W: Two Worlds'-actrice Han Hyo Joo speelt Yoon Sae Bom, een speciale politieagent die vastberaden en besluitvaardig is. Ze is efficiënt in haar werk. Hij neemt haar intrek in haar nieuwe appartement, maar wordt geconfronteerd met een crisis in de vorm van een aanstekelijke apocalyps.

Acteur Park Hyung Sik en actrice Han Hyo Joo(Foto: Park Hyung Sik en Han Hyo Joo Instagram)

Tegenover haar staat de 'Strong Woman Do Bong Soon'-acteur en ZE:A-lid Park Hyung Sik die de rol kreeg van een slimme, loyale en eerlijke detective die zich romantisch aangetrokken voelt tot Yoon Sae Bom (Han Hyo Joo). Met de dreiging van het besmettelijke virus worstelt hij om Sae Bom en andere mensen te beschermen.

Misschien vind je het ook leuk: Jinyoung krijgt problemen met Cha Tae Hyun in nieuwe 'Police University'-teaser + The Truth About Jinyoung's Little Crush op Krystal Jung

In het drama schittert Lee Joo Seung als Andrew, een medewerker van een schoonmaakbedrijf die klaarblijkelijk worstelt om te overleven. Hij speelt een centrale rol in het drama.

De rol van Lee Joo Seung wakkerde de nieuwsgierigheid en verwachting van de kijkers voor het drama aan.

Pre-productie van 'Happiness' en verdere details

'Chicago Typewriter'-acteur Jo Woo Jin, 'Who Are You: School 2015'-actrice Jung Jae Eun, 'Gonjiam: Haunted Asylum'-acteur Moon Ye Won en meer verschijnen ook in de dramaserie.

Regisseur Ahn Gil Ho, de briljante geest die de Zuid-Koreaanse hitdrama's 'Record of Youth', 'Watcher' en Memories of Alhambra' regisseerde, en scenarist Han Sang Woon, die 'The Good Wife' schreef, werkten hand in hand samen. hand voor tvN's nieuwe dramaserie.

'Happiness' wordt geproduceerd door Studio Dragon en wordt in de tweede helft van 2021 uitgezonden op tvN.

Bron: ( een )

Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over Kdrama, KMovie en beroemdheden!

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Elia Mully.