Het bureau van Son Ye Jin, MSTEAM Entertainment, heeft het record rechtgezet met betrekking tot de vermeende verlovingsring die de actrice droeg tijdens haar optreden in 'You Quiz on the Block'.

Fans met arendsogen zijn op zoek naar details en updates over het aanstaande huwelijk van de 'Negenendertig'-ster met Hyun Bin.

Ter herinnering: op 10 februari, slechts een paar dagen voor Valentijnsdag, brachten de Hallyu-ster en de Zuid-Koreaanse hartenbreker het nieuws met de aankondiging dat ze verloofd waren.Na twee jaar daten, zullen Son Hye Jin en Hyun Bin in maart 2022 in het huwelijksbootje stappen tijdens een privéceremonie die zal plaatsvinden in Seoul.

Interessant is dat, toen de actrice haar aankomende rom-com-serie promootte, kijkers een sprankelende ring op haar rechter wijsvinger zagen.

Hiermee wekte het publiek vermoedens dat het de verlovingsring van Son Ye Jin was.

MSTEAM Entertainment beantwoordt geruchten over de verlovingsring van Son Ye Jin

Terwijl de geruchten bleven toenemen, pakte het bureau van Son Ye Jin de kwestie aan en verduidelijkte dat het niet haar verlovingsring was.

Volgens media ontkende MSTEAM Entertainment de geruchten en wees erop dat het 'niet haar verloving of haar trouwring' was, maar 'gewoon een sieraad van een aanbeveling die bij haar stijl van die dag paste'.

(Foto: Nieuws 1 Korea)
Son Ye Jin over jou Quiz On the Block

VOOR HET GEVAL U MIST: Hier is hoe zoon Ye Jin het aanstaande huwelijk met Hyun Bin beschrijft + bedankt fans voor overweldigende steun

Tijdens haar guesting op tvN's variété zag de 39-jarige actrice en aanstaande bruid er stralend uit in een kameelkleurige jurk met lange mouwen van Lemaire, die te koop is voor $ 1.150.

Interessant is dat ze de strakke look afsloot met minimalistische sieraden.

Hoewel het bureau niet vermeldde welk merk het was, is de actrice de merkambassadeur van het Italiaanse luxe modehuis Valentino, terwijl ze in haar 'Crash Landing on You' Kdrama vaak fijne sieraden van Swarovski, Chanel en Chopard draagt.

Zoon Ye Jin deelt haar eerste liefde uit in 'You Quiz on the Block'

Son Ye Jin over jou Quiz On the Block(Foto: tvN Instagram)
Son Ye Jin over jou Quiz On the Block

Afgezien van de geruchten over de verlovingsring van Son Ye Jin, was een ander hoogtepunt van de show haar verklaring over haar eerste liefde.

Doorgewinterde presentatoren Yoo Jae Suk en Jo Se Jo introduceerden de actrice als 'de eerste liefde van het land'. Met haar schoonheid, acteervaardigheden en niet te vergeten haar blockbuster Kdrama's en films, lijdt het geen twijfel hoe de 39-jarige ster de bijnaam kreeg.

Tijdens het interview wordt Son Ye Jin echter openhartig over haar relatie met Hyun Bin.

Toen haar werd gevraagd naar haar eerste liefde, onthulde de actrice dat haar 'huidige liefde mijn (haar) eerste liefde is'.

Ter herinnering: Hyun Bin is de eerste openbare relatie van Son Ye Jin. Op nieuwjaar 2021 bracht de Koreaanse media-outlet Dispatch het nieuws dat de 'Crash landing on You'-sterren al acht maanden in het geheim aan het daten zijn.

(Foto: tvN Instagram)

Hun respectievelijke bureaus bevestigden snel de geruchten en merkten op dat ze 'ontmoetten via hun projecten, en na het einde van hun drama ontwikkelden hun positieve gevoelens jegens elkaar zich tot een romantische relatie', zoals geciteerd door VAST Entertainment.

Wat het bureau van Son Ye Jin betreft, deelde het management mee dat ze 'een interesse in elkaar ontwikkelden en uiteindelijk daten'.

Nu speelt de actrice momenteel de hoofdrol in haar Kdrama-comeback 'Thirty-Nine' naast Jeon Mi Do en Kim Ji Hyun.

LEES VERDER: ' Negenendertig' Persconferentie: Son Ye Jin 'Nerveus' voor Haar Kdrama Comeback

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills