Ondanks dat ze in de entertainmentindustrie werken, zoals hun personages in het drama 'My Lovely Girl', vinden zangers Rain en f(x)'s Krystal het moeilijk om het leven van hun drama-tegenhangers te portretteren.

In het drama portretteert Rain het personage Lee Hyun Wook, de CEO, producer en componist van het fictieve AnA Entertainment.

Evenzo is hij sterk betrokken bij de entertainmentindustrie als Hallyu-artiest, was hij de CEO en oprichter van het bedrijf J.Tune Entertainment, en trad hij op als producer en componist voor de mannelijke idoolgroep MBLAQ.Yoon Se Na, het personage van Krystal, is een jongvolwassene die ervan droomt zanger en producer te worden, en wordt stagiair bij het entertainmentbedrijf dat aan het hoofd staat van het personage van Rain.

Evenzo liep Krystal stagiaire bij SM Entertainment, haar managementbedrijf, voordat ze debuteerde als idoolzangeres in de meidengroep f(x).

Rain deelde zijn mening over deze kwestie en zei: 'In het begin dacht ik dat acteren gemakkelijker zou zijn omdat ik me bewust was van wat er in de entertainmentindustrie gebeurt, maar het maakte de zaken juist uitdagender omdat ik te veel wist.'

Hij voegde eraan toe: 'Maar aangezien zowel Krystal als ik de rigoureuze training hebben gevolgd die kunstenaars ondergaan, denk ik dat we betrouwbaar en realistisch zouden zijn in onze portrettering.'

Krystal was het met het sentiment eens en deelde: 'Vanaf het moment dat ik stagiaire was bij SM Entertainment tot nu dat ik een idoolzanger werd onder f(x), bestaat mijn dagelijks leven voornamelijk uit oefenen, dansen en zingen. Hierdoor kon ik me meer op mijn gemak voelen met mijn karakter.'

Met het drama dat zich afspeelt met de entertainmentindustrie als uitgangspunt, onthulde productiebedrijf A Story dat ze Rain en Krystal casten omdat ze al bekend zijn met de ins en outs van entertainment en daardoor realistisch kunnen acteren.

Vang Rain en Krystal in 'My Lovely Girl' elke woensdag en donderdag op SBS.