Red Velvet's Yeri sprak haar gedachten en opwinding uit over haar nieuwe webdrama 'Blue Birthday'. De idool-actrice deelde ook haar meest favoriete rol in de show.

Red Velvet's Yeri over haar rol in 'Blue Birthday'

Het nemen van de rol van Oh Ha Rin markeert de eerste grote rol van Red Velvet's Yeri als actrice.

De zangeres speelt Oh Ha Rin in twee verschillende werelden: de onschuldige en eigenzinnige tiener Oh Ha Rin die zich niet bewust is van de donkere kant van haar wereld, en de 28-jarige Oh Ha Rin die worstelt met het verwoestende verlies van haar eerste Liefde.Rood fluweel(Foto: originelen van afspeellijst) (Foto: originelen van afspeellijst)

De actrice deelde haar voorbereidingen voor de hoofdrol. Ze vertelde ook dat zij en alle acteurs, het productieteam en het personeel hard hebben gewerkt om dit project te maken.

'Ik werkte met mijn hart en genegenheid. Ik twijfel er niet aan, want we hebben allemaal hard gewerkt,' ze zei.

Misschien vind je het ook leuk: Hongseok van PENTAGON deelt zijn gedachten over nieuw drama met Yeri 'Blue Birthday' van Red Velvet + nieuwe foto's

Yeri moedigde fans en kijkers aan om naar haar nieuwe webdramaserie te kijken, 'Geef 'Blue Birthday' veel liefde en steun.'

Oh Ha Rin stuit op de foto's die haar beste vriend en eerste liefde, Ji Seo Jun (gespeeld door Hongseok van PENTAGON), heeft achtergelaten.Nadat Oh Ha Rin de wens heeft gedaan hem nog een laatste keer te ontmoeten op haar verjaardag, reist Oh Ha Rin onverwachts terug in de tijd en herbeleeft het verleden.

(Foto: originelen van afspeellijst)

Oh Ha Rin en Ji Seo Jun's chemie en vriendschap op het scherm zijn een van de dingen waar fans op hebben gewacht. Het verhaal achter de dood van Ji Seo Jun wekt ook de nieuwsgierigheid van kijkers.

Verwacht wordt dat het drama antwoorden en voldoening zal geven aan de nieuwsgierigheid en anticipatie van de kijkers.

Het favoriete onderdeel van Red Velvet in 'Blue Birthday'

Volgens Yeri besteedde ze veel aandacht aan het tijdreismateriaal aangezien het haar favoriete genre is.Oh Ha Rin hoopt haar eerste liefde, Ji Seo Jun, te redden tijdens een reis terug van het verleden naar het heden.

(Foto: originelen van afspeellijst)

De spanning en nieuwheid van dit verhaal is een grote factor die niemand mag missen.

Idol en actrice Yeri zeiden dat ze haar uitdrukkingen en emoties goed werkte voor de dramaserie. 'Ik hoop dat mijn gevoelens op dat moment goed worden overgebracht' ze zei.

'Blue Birthday'-productieteam op Red Velvet's Yeri en PENTAGON's Hongseok's Friendship

(Foto: Red Velvet Official Account)

'Blue Birthday' Regisseur Park Dan Hee herkende het harde werk van de twee acteurs en vertelde dat ze elkaar vaak ontmoetten, zelfs met een druk schema. De regisseur deelde ook mee dat Yeri en Hongseok hun karakters en hun 'tienjarige vriendschap' perfect konden internaliseren.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Ontbrekende 'Crash Landing On You' charmante en eigenzinnige ondersteunende acteurs? Dit is wat ze vandaag bezig houdt

'Yeri en Hongseok toonden geweldige acteervaardigheden en hun dynamiek en chemie zijn een punt om naar te kijken,' zei de directeur van 'Blauwe Verjaardag'.

'Blue Birthday' is een fantasy-mysterieromantiekdrama, geproduceerd door Playlist Originals, de studio achter de populaire webdrama's 'A-TEEN' en 'Love Playlist'.

Het drama zal vanaf 6 augustus voor het eerst te zien zijn op Naver TV op 23 juli op YouTube.

Volg KDramastars voor meer nieuwsupdates over K-Drama, K-Movie en beroemdheden!


KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Elia Mully.