Meestal hebben acteurs en televisiepersoonlijkheden niet de tijd om te daten en na te denken over hun sociale leven vanwege hun drukke en tegenstrijdige schema's.

Als echter twee acteurs hetzelfde project krijgen en ze elkaar beter leren kennen, is de kans groot dat de twee acteurs voor elkaar vallen.

In dit geval kreeg Park So Dam, die zich een weg naar het sterrendom baande, een rol in het hitdrama 'Record of Youth' uit 2020 naast Park Bo Gum.Hun chemie hield de kijkers vast om tot het einde op de serie te anticiperen, en daarom was Park So Dam toen betrokken bij een datinggerucht met de knappe tegenspeler. Blijf lezen om erachter te komen!

Park So Dam deelt over haar relatie-ervaringen

De 'Parasite'-actrice is niet nieuw in daten en relaties. Sterker nog, ze is verliefd geworden en heeft in het verleden haar hart gebroken.

Volgens de actrice ontwikkelde ze in haar middelbare schooltijd ooit een enorme crush op een medestudent. Met moed vroeg Park So Dam de man om haar terug aardig te vinden. Ze denkt dat het misschien gelukt is en barst in tranen uit nadat de man die ze leuk vond haar ontweek.

Park So Dam(Foto: voorbeeld)

Maar het verdriet weerhield haar er niet van om iemand aardig te vinden. Zij en haar vriend houden echter van dezelfde persoon. De man en So Dam werden uiteindelijk exclusief en gingen uit op dates. Maar ook dat werkte niet omdat de man zich toen meer op zijn studie dan op romantische relaties concentreerde.

Dus Dam onthulde dat ze de hele tijd huilde nadat ze uit elkaar waren, en zoveel tijd in haar kamer alleen doorbracht terwijl ze twee lange jaren naar Gummy's 'If You Come Back' luisterde.

Park So Dam(Foto: JTBC)

De arme actrice kaatste terug en concentreerde zich op zichzelf. Gelukkig kreeg ze een doorbraakrol in de mysteriethrillerfilm 'The Priests' uit 2015, die haar carrière een kickstart gaf.

Park So Dam op 'Assepoester met vier ridders', 'Parasite' en meer

De film 'The Priests' uit 2015 leverde haar veel grote acteeraanbiedingen op. Afgezien daarvan won ze meerdere Beste Nieuwe Actrice-knikken voor haar indrukwekkende optreden als een bezeten middelbare scholier.

In 2019 speelde ze in de bekroonde zwarte komediefilm 'Parasire' samen met grote sterren Choi Woo Sik, Cho Yeo Jeong, Jang Hye Jin en meer.

Park So Dam(Foto: Park So Dam's Instagram | W Korea)

Ze verbreedde ook haar spectrum en nam deel aan de populaire variété 'Three Meals a Day: Mountain Village'.

Het jaar daarop werd Park So Dam gecast in het jeugddrama 'Record of Youth' als een aspirant-make-upartiest tegenover Park Bo Gum en Byun Woo Seok.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: Choi Woo Sik Relatiestatus 2021: Heeft 'Our Beloved Summer'-acteur echt een date gehad met voormalige co-star Park Seo Joon?

Park So Dam pochte haar verfrissende charmes en acteren. Vooral haar chemie met hoofdrolspeler Park Bo Gum viel in de smaak bij het publiek.

Park Bo Gum en Park So Dam Sweet First Kiss In tvN(Foto: Foto: tvN)
Park Bo Gum en Park So Dam Sweet First Kiss In tvN 'Record of Youth'

Vanwege de onmiskenbare synergie van de twee sterren op het scherm verspreidden geruchten zich als een lopend vuurtje. Tijdens de uitzending van het drama zouden Park So Dam en Park Bo Gum in het geheim met elkaar getrouwd zijn.

De relatiestatus van Park So Dam in 2021

In juni 2020 werd Park Bo Gum gespot in het Hanwool Park in Siheung City nadat hij zijn dramafilms had afgerond.

De paparazzi-achtige video bevatte Park So Dam en Park Bo Gum die van oor tot oor glimlachen terwijl ze elkaars hand vasthouden, waardoor de fans wild werden.

Park Bo Gum en Park So Dam in(Foto: tvN)

Fans hechten veel waarde aan de hechte vriendschap van de twee acteurs. Noch Park So Dam, noch de agentschappen van Park Bo Gum bevestigden en ontkenden de geruchten tot aan dit schrijven.

Park So Dam, momenteel 32 jaar oud, is vrijgezel en richt zich op haar carrière als actrice, aangezien haar naam langzaam erkenning krijgt, niet alleen in Zuid-Korea maar ook in Azië.

Op dit moment maakt de actrice zich op voor haar aankomende historische film 'Ghost' naast Sol Kyung Gu en 'One the Woman'-actrice Lee Honey.

LEES VERDER: RAIN controleert de lichaamsbewegingen van Kim Bum in de nieuwe hilarische 'Ghost Doctor'-teaser

Het drama volgt het verhaal van vijf verdachten onder de mysterieuze 'Ghost' of spion voor het anti-Japanse verzet. De exacte releasedatum van de film is nog niet bekend.