Park Ki Woong is ingesteld om zich te herenigen met zijn 'Return' co-sterren Bong Tae Kyu en Yoon Jong Hoon naast Uhm Ki Joon in de komende reality show.

Volgens Star News voegt de 36-jarige acteur zich bij de 'Penthouse'-sterren in de tvN-show 'I Won't Harm You'.

Battle of the Villains

Volgens de outlet zal de 'Monster'-ster de eerste gast van het trio zijn, waarmee hij zijn nauwe band met Bong Tae Kyu en Yoon Jong Hoon benadrukt.Bovendien zouden fans een glimp van zijn persoonlijkheid achter de camera kunnen zien, evenals zijn vriendschap met de gastheren.

Park Ki Woongs vriendschap met Bong Tae Kyu en Yoon Jong Hoon

Retour Cast(Foto: Park Ki Woong officiële Instagram)

De bekroonde acteur blijft dicht bij zijn medesterren staan, zelfs na het afronden van het mysterieuze thrillerdrama in 2018.

Ter herinnering, Park Ki Woong speelde het personage van Kang In Ho, de hoofddirecteur van Taeha Corporation, die verwikkeld was in een schandalige affaire.

Aan de andere kant nam Bong Tae Gyu de rol aan van Kim Hak Beom, een professor in theologiestudies aan de Myungsung Foundation, maar bleek een gewelddadige en gewelddadige man te zijn, terwijl Yoon Jong Hoon Seo Jun Hee, arts en de loyale assistent portretteerde. naar Hak Beom en In Ho.

Het nieuwe drama van Park Ki Woong

Afgezien van de aanstaande show met het trio, speelt Park Ki Woong momenteel samen met Ahn Hee Yeon en Yoon Shi Yoon in het onlangs debuteerde K-drama 'You Raise Me Up'.

Hij nam de rol aan van een 31-jarige Do Yong Shik, wiens doel het is om te slagen voor het ambtelijk examen.

LEES VERDER: 'Penthouse'-sterren Uhm Ki Joon, Yoon Jong Hoon en Bong Tae Gyu herenigd voor een aanstaande variétéshow met reisthema

Cast 'I Won't' Harm You' en wat we tot nu toe weten

Na het wraakdrama van SBS krijgt het 'Penthouse'-trio, ook wel de nationale schurken genoemd, een nieuwe rol als presentator die hun persoonlijke leven buiten de schijnwerpers laat zien.

'I Won't Harm You' is een heilzaam reisprogramma dat zich buiten de drukte van de stad afspeelt.

Volgens rapporten zullen de gastheren hun vakantie doorbrengen op een afgelegen plek met de door hen gekozen gasten.

Bovendien verwelkomen Bong Tae Kyu, Yoon Jong Hoon en Uhm Ki Joon hun kennissen terwijl ze zich hechten in een geïsoleerde schuilplaats.

De releasedatum van 'I Won't Harm You' is gepland op 28 september en zal beginnen met de productie nadat 'Penthouse 3' hun seizoensfinale heeft afgesloten.

Penthouse 2(Foto: Bong Tae Gyu OFFICILE INSTAGRAM)

Terwijl fans wachten op de aankomende show met reisthema van het trio, verschijnen de acteurs momenteel als schurken in het laatste seizoen van het wraakdrama met de hoogste rating.

Met nog maar twee afleveringen te gaan, bezorgt 'Penthouse 3' de kijkers intense en hartverscheurende momenten waardoor iedereen aan zijn stoel gekluisterd zou blijven.

In de laatste aflevering ontmoette Joo Dan Tae, het personage van Uhm Ki Joon, zijn tragische dood nadat Shim Su Ryeon (Lee Ji Ah) hem in het hoofd had geschoten, waardoor hij uit het penthouse van Hera Palace viel.

Penthouse 3(Foto: Nieuws 1 Korea)

De releasedatum van 'Penthouse 3' aflevering 13 staat gepland op 3 september via SBS.

VOOR HET GEVAL U MIST: 5 verrassende cameo's te zien in 'Hospital Playlist' (inclusief 'Prison Playbook' Cross Over)

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Geca Wills