Lee Se Young en Lee Junho, die schitteren in 'The Red Sleeve Cuff', gingen de TikTok-uitdaging aan en lokten kijkers met hun gecombineerde gekkigheid.

Online streamingplatform Viki heeft verschillende TikTok-video's van Lee Junho en Lee Se Young uitgebracht als onderdeel van de promotieactiviteiten van hun doorlopende drama 'The Red Sleeve Cuff'. Toen ze officieel aan hun tandem begonnen, heeft het productieteam veel inhoud om uit te brengen met de chemie van de cast.

Lee Junho en Lee Se Young gaan TikTok-uitdaging aan

'The Red Sleeve Cuff'-acteurs Lee Junho en Lee Se Young gingen de beroemde vraag en antwoord-uitdaging op TikTok English Slang Quiz aan die veel van de beroemdheden al zijn aangegaan.Lee Se Young en Junho om 14:00 uur verleiden kijkers met hun hartfladderende momenten in de teaser van ‘The Red Sleeve Cuff’(Foto: MBC Official Instagram) Lee Se Young en Lee Junho

LEES OOK: Junho van 14:00 uur verrast kijkers met zijn meeslepende acteerwerk in 'The Red Sleeve Cuff'

Lee Se Young en Lee Junho konden hun opwinding niet bedwingen om het spel te doen en sprongen zelfs meerdere keren terwijl ze lachten en naar elkaar keken.

Toen ze moesten kiezen tussen een pasgeboren baby en een romantische partner, aarzelde het paar op het scherm niet om de romantische partner te kiezen, maar Lee Se Young voegde haar komische reactie toe, wat Lee Junho aan het lachen maakte.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Viki (@viki)

Fans genoten van het kijken naar de twee die een geweldige tijd met elkaar leken te hebben.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door MBC DRAMA official (@mbcdrama_now)

In de volgende video nodigden ze het internationale publiek uit om op Viki af te stemmen om de wekelijkse afleveringen van hun nieuwe drama te bekijken. Hoewel het maar een korte clip was, waren fans verbaasd over de chemie van Lee Se Young en Lee Junho. Kijkers zeiden dat ze er goed uitzagen bij elkaar, wat duidelijk resulteert in hun grote synergie.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Viki (@viki)

Kijkers hadden inderdaad plezier bij het kijken naar aflevering 2 van 'The Red Sleeve Cuff', waar veel gekibbelmomenten plaatsvonden tussen hofdame Sung Deok Im (Lee Se Young) en kroonprins Yi San (Lee Junho).

Cast 'The Red Sleeve Cuff' neemt deel aan de Twitter Blue Room

Lee Junho, Lee Se Young, Jang Hye Jin en Oh Dae Hwan van 14.00 uur waren aanwezig tijdens het live Twitter-vraag- en antwoordgedeelte. De castleden zijn gevraagd naar hun ervaringen met de eerste samenwerking in 'The Red Sleeve Cuff'.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door MBC DRAMA official (@mbcdrama_now)

De verwachting is dat er binnenkort meer inhoud zal worden gepubliceerd. In de video's achter de schermen van het drama waren de castleden te zien die plezier hadden op de set, evenals het personeel dat genoot van de harmonieuze sfeer die de sterren tijdens het filmen blijven verspreiden.

Je kunt 'The Red Sleeve Cuff' aflevering 3 en 4 op 19 en 20 november om 22:00 uur (KST) allemaal bekijken op MBC en Viki.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:3 grappige momenten tussen Lee Junho en Lee Se Young in 'The Red Sleeve Cuff' die hun verbazingwekkende chemie bewijzen

Wat kun je zeggen over de TikTok-video's van Lee Junho en Lee Se Young? Deel uw opmerkingen met ons!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.