Nadat de cast hun gedenkwaardige ervaringen in 'The Red Sleeve Cuff' had gedeeld, vertelt de dramaregisseur Jung Ji In eindelijk over het drama als geheel en hoe graag ze weer met Lee Junho en Lee Se Young wil samenwerken.

Regisseur Jung Ji in gesprek over de hete reactie van de kijkers voor 'The Red Sleeve Cuff'

In haar exclusieve media-interview sprak regisseur Jung Ji In, een van de creatieve geesten achter het succes van MBC's 'The Red Sleeve Cuff', haar gevoelens uit nadat het drama was afgelopen.

De regisseur begon met het bedanken van alle acteurs en medewerkers met wie ze in het project heeft gewerkt en met de kijkers die tot de laatste aflevering bij hen waren. Ze voegde eraan toe: 'Ik geloof in de kracht van het originele script en verwachtte een goede respons omdat ik ook geloof in de energie en capaciteiten van de acteurs en het personeel op het werk.'Lee Junho en Lee Se Young / De rode mouwmanchet(Foto: MBC officiële Instagram)
Lee Junho en Lee Se Young / De rode mouwmanchet

Het krijgen van veel goede reacties van bijna iedereen deed Jung Ji In denken aan iedereen in het veld die het moeilijk had, maar nog steeds erg trots was om grote tevredenheid met hen te delen.

De rode mouwmanchet cast(Foto: Instagram van Lee Junho)

Voor haar waren beoordelingen niet zo'n groot probleem, maar de meeste telefoontjes van de kijkers nadat aflevering 1 was uitgezonden, fascineerde haar en maakte haar enthousiast om gedurende het hele project harder te werken. Ze voelt zich ook extatisch om te weten dat er nog steeds mensen naar het drama kijken, ook al is het al afgelopen.

The Struggles Regisseur Jung Ji In ervaren vanwege de overweldigende steun van de kijkers

Lee Junho / The Red Sleeve Cuff Stills(Foto: MBC officiële Instagram)

Maar hoewel het drama veel reacties kreeg, zat er ook een last en druk in. Ze legde uit waarom het haar tijd kostte om het media-interview te doen, volgens de vrouwelijke directeur: 'Omdat het mijn eerste is met zo'n hete reactie, ben ik blij, maar nog steeds verbaasd, want ik ben niet bekend met dit soort aandacht dat ik krijg van het publiek.' Ze vervolgde: 'Ik wist niet dat ik dit zo leuk zou vinden, en ik denk dat ik harder had moeten werken als ik wist dat dit zou gebeuren. Ik ben er niet zeker van om de serie meteen te beoordelen, maar als ik hem zie, zal ik mijn best doen om te verbeteren.'

'The Red Sleeve Cuff' Cast(Foto: Instagram van Oh Dae Hwan)

Ze bekende ook dat het haar eerste keer was dat ze werd geïnterviewd en dat ze nerveus werd en niet zeker wist wat ze moest antwoorden na elke vraag die haar werd gesteld.

Directeur Jung Ji In vertelde dat het lang duurde voordat het project werd aangekocht. Het kwam op een punt dat zelfs het personeel en andere acteurs gefrustreerd waren dat de serie misschien niet meer zou plaatsvinden. Zelfs de regisseur zelf stond al op het punt het project op te geven, gelukkig kreeg het drama aandacht en bereikte het uiteindelijk de productie. Op dat moment maakten acteurs Lee Deok Hwa, Jang Hye Jin, Oh Dae Hwan en Bae Je Ki al deel uit van de originele casting.

Lee Deok Hwa / De rode mouwmanchet(Foto: MBC officiële Instagram)

Jung Ji In prees ook de schrijver van het drama, Jung Hae Ri, die zo'n meesterwerk maakte door het script te schrijven. De directeur was dankbaar om met Hae Ri te kunnen werken, die altijd naar haar opmerkingen en suggesties luisterde. Ze zei dat ze geweldig samenwerkte met Jung Hae Ri.

Misschien vind je het ook leuk: Dit is waarom Kang Hoon huilde nadat hij de opmerking van de regisseur van 'The Red Sleeve Cuff' over zijn acteerwerk kende

Jung Ji kijkt uit naar hereniging met Lee Junho en Lee Se Young in een drama

Regisseur Jung Ji In is zich ook bewust van de grote vraag van het publiek om Lee Junho en Lee Se Young weer in een drama te krijgen, maar dan in een modern tijdperk. Ze zei dat ''The Red Sleeve Cuff'' net als het origineel is voltooid. Ik heb gehoord dat er een zijverhaal aan het drama verbonden is, maar over de moderne versie heb ik nog niet nagedacht. Ik kijk uit naar de opkomst van meer geëvolueerde vormen van verhalen in de loop van de tijd. Maar voorlopig denk ik dat er nog lang over 'The Red Sleeve Cuff' van Lee Junho en Lee Se young zal worden gepraat omdat ze hun personages echt goed hebben neergezet.'

The Red Sleeve Cuff Aflevering 17 / Lee Junho en Lee Se Young(Foto: MBC officiële Instagram)

Jung Ji In beschouwde het als het lot om Lee Junho en Lee Se young te ontmoeten en te werken in een drama. Ze bekende dat ze een geweldige chemie had met het paar op het scherm. De regisseur vraagt ​​zich af wanneer haar goede relatie met Junho en Se Young zich in de toekomst voortzet.

De rode mouwmanchet - Lee Junho en Lee Se Young(Foto: MBC officiële Instagram)

Ze wordt ook eerlijk dat ze de twee sterren soms niet kon herkennen zonder hun historische kostuums en make-up, en ze kon zich niet voorstellen hoe ze eruit zouden zien als ze moderne drama's maken. Voordat Jung Ji In haar interview afsloot, sprak ze haar wens uit om in de toekomst weer met Lee Junho en Lee Se Young samen te werken en ze kijkt er nu al naar uit om hen beiden weer te zien.

LEES OOK: #'TheRedSleeveCuff'-trends terwijl Lee Junho en Lee Se Young opnieuw willen werken in een nieuw drama + hoofdsterren prikkelen velen met spoilers

In wat voor soort modern drama-genre wil je Lee Junho en Lee Se Young nog eens zien? Deel uw opmerkingen met ons!

Houd je tabbladen hier op Kiltandkeeley open voor meer K-Drama, K-Movie en nieuws en updates over beroemdheden.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Shai Collins.