Het romantische Koreaanse drama van TVN, Crash landing on You, is verhit en veel mensen zijn verslaafd.Crash Landing On You vertelt het verhaal van een rijke Zuid-Koreaanse vrouw genaamd Yoon Se Ri, gespeeld door Son Ye Jin. Ze is eigenaar van een groot huidverzorgings- en kledingbedrijf genaamd Se Ri's Choice.

Tijdens het paragliden om een ​​van haar kledingstukken te testen, verscheen een sterke tornado die haar wegblies en haar dwong een noodlanding te maken in Noord-Korea. Vast in een boom ontmoet ze Ri Jung Hyuk, die wordt gespeeld door Hyun Bin, een elite Noord-Koreaanse officier in het leger.

Vanwege de onbetwistbare chemie van Yoon Se Ri en Ri Jung Hyuk en de geweldige verhaallijn van het drama, zijn veel kijkers verslaafd en verliefd op het drama. Hieronder staan ​​de drie meest onvergetelijke romantische scènes uit het drama.1. Ri Jung Hyuk redt altijd Yoon Se Ri

Meerdere keren in het drama redt Ri Jung Hyuk altijd Yoon Se Ri. Een daarvan is wanneer Yoon Se Ri naar het vliegveld gaat, zodat ze naar Zuid-Korea kan terugkeren toen er plotseling een vrachtwagenkonvooi arriveerde en op weg was naar het voertuig waarin ze zich bevindt. Ri Jung Hyuk, die haar in het geheim van een veraf beschermde, kwam binnen om haar te redden. Helaas verwondde Ri Jung Hyuk zijn schouder nadat ze Se Ri had bedekt om haar te beschermen tegen het geweerschot. Ri Jung Huk op de motor was niet de enige reden waarom kijkers zo geboeid waren door de aflevering, maar was ook vanwege de romance tussen Yoon se Ri en Ri Jung Hyuk. Hij was bereid gewond te raken om haar te beschermen en Se Ri was bereid in Noord-Korea te blijven vanwege de kritieke toestand van Ri Jung Hyuk.

2. Ze zijn voorbestemd om bij elkaar te zijn

Toen de scène zich voordeed waarin Ri Jung Hyuk een pianostuk speelde dat hij schreef voor zijn overleden broer in Zwitserland, wist hij niet dat Se Ri ook in Zwitserland was omdat ze een moeilijke tijd in haar leven doormaakte. Ze luisterde naar wat hij op de piano speelde en het was een van de redenen die haar redde en haar hoop gaf. Nadat ze het had gehoord, hield ze de melodie van het lied vast en vroeg in haar hart de mensen naar de titel van het pianostuk dat ze hoorde. Dus toen ze Ri Jung Hyuk de melodie hoorde spelen, was ze verrast te ontdekken dat ze op een noodlottig moment in het verleden met elkaar verbonden waren.

3. De afscheidskus

Ondanks dat Ri Jung Hyuk en Yoon Se Ri elkaar niet willen verlaten, weten ze dat ze uit elkaar moeten gaan omdat Se Ri op het punt staat terug te keren naar Zuid-Korea via de gedemilitariseerde zone. Omdat Ri Jung Hyuk wat meer tijd met haar wil doorbrengen, laat hij ze met opzet verdwalen, maar vindt uiteindelijk de gedemilitariseerde zone. Als ze allebei op hun bestemming aankomen, zegt Ri Jung Hyuk dat hij niet te voet verder kan gaan van waar hij was. Maar toen Yoon Se Ri huilend wegliep, stapte hij plotseling in de gedemilitariseerde zone en zei dat één stap in orde zou moeten zijn en gaf haar een afscheidskus.

Op 25 januari zal Crash Landing on You geen nieuwe aflevering uitzenden, maar een speciale uitzending en een kijkje achter de schermen geven vanwege het nieuwe maanjaar.