In navolging van de eigenzinnige en schattige individuele posters van de cast van de nieuwe Disney Plus-serie, onthult 'Rookie Cops' zijn nieuwste poster. Het kenmerkt de onstuitbare synergie van jonge mensen aan de start van het leven.

Kang Daniel, Chae Soo Bin, Park Yoo Na en meer versieren nieuwe 'Rookie Cops'-poster

Disney Plus' 'Rookie Cops' onthulde zijn nieuwste poster met de oogverblindende glimlach van de eerstejaarsstudenten van de National Police University, wat de verwachting wekte.

'Rookie Cops' toont de verschillende verhalen van jonge eerstejaars vol passie en vastberadenheid om hun dromen te verwezenlijken, terwijl ze onderweg hindernissen, uitdagingen en pijn tegenkomen.De nieuw uitgebrachte poster toont de verfrissende energie die de jonge aspirant-politieagenten uitstralen. Wi Seung Hyeon (Kang Daniel), een eerstejaarsstudent aan de politieuniversiteit die ervoor kiest om in de voetsporen van zijn vader te treden, en Go Eun Gang (Chae Soo Bin), een roekeloze jongedame die naar de universiteit gaat om de liefde van haar leven te achtervolgen, pronken met hun oogverblindende glimlachen terwijl ze naast hun vrienden en medestudenten van de politie-universiteit staan.

(Foto: Disney Plus Korea)

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: 'Rookie Cops' introduceert Kang Daniel, Chae Soo Bin en meer via hun MBTI-persoonlijkheden en personageposters

Kim Tak (Lee Shin Young) een judo-genie vol kracht en vastberadenheid; Ki Ha Na (Park Yoo Na), de zelfredzame en afstandelijke universiteitstopstudent; Yoo Dae Il (Park Sung Joon), een student vol enthousiasme en vriendelijkheid, en Woo Joo Young (Min Do Hee), een jonge vrouw die ervan droomt wetenschappelijk onderzoeker te worden, sluiten zich ook bij de twee aan. Ondanks hun tegengestelde persoonlijkheden, overtuigingen en energie, worden ze allemaal succesvol als één naarmate ze meer over elkaar leren.

Ook Seo Beom Joo (Kim Woo Seok) en Shin Ah Ri (Cheon Young Min), danser en ulzzang, laten zich van hun vriendelijke kant zien en passen moeiteloos in de groep.

Ondanks de verschillende redenen van de studenten om naar de universiteit te gaan, zijn de opwinding en eenheid die ze uitstralen onmiskenbaar. De zinsnede 'Heter dan iets anders, feller dan wie dan ook' op de poster voegt jeugdigheid en bravoure toe aan de solide uitstraling van de groep, waardoor de kijkers warmte en opwinding krijgen.

'Rookie Cops' op de dramacasting

'Rookie Cops' markeert het allereerste project van zanger-acteur Kang Daniel en doorgewinterde actrice Chae Soo Bin. Het viert ook de ontmoeting van acht geweldige acteurs die de kijkers een nieuw coming-of-age-meesterwerk willen afleveren.

Het productieteam van de serie verklaarde dat de chemie van de acteurs duidelijk in de serie zal worden getoond zonder de eigen unieke kleuren van de individuele personages te verliezen.

Ze wekten ook de verwachtingen door te zeggen: 'De leuke uitdagingen van de acht jonge studenten die op de politieuniversiteit samenwonen om hun doelen te bereiken, zullen voor gelach, empathie en opwinding zorgen.'

Pre-productie en releasedatum van 'Rookie Cops'

'Rookie Cops' wordt geleid en geregisseerd door 'Bride of the Water God' en 'Nine Time Travels'-regisseur Kim Byung Soo, met de hulp van scenarioschrijver Lee Ha Na.

Naast de acht veelbelovende sterren, zullen ook veteranen Son Chang Min, Lee Moon Sik, Seo Yi Suk en Jung Young Joo deelnemen aan de serie, om de plot te verstevigen.

Het drama wordt voor het eerst uitgezonden op woensdag 26 januari op Disney Plus.

LEES OOK: Kang Daniel en Chae Soo Bin's aankomende drama 'Rookie Cops' onthult nieuwe poster