Na de bevestiging van het drama 'Lost' bleven de fans erover praten, maar bleven ze het nieuws verspreiden op sociale netwerksites.

Jeon Do Yeon en Ryu Jun Yeol in 'Lost'

'Lost' (ook bekend als Human Diskwalificatie of No Longer Human) is een speciaal dramaproject voor de 10e verjaardag dat verschillende verhalen vertelt van doorsnee mensen die vaak verdwaald zijn, degenen die denken dat ze niets hebben gedaan dat een doel heeft in hun leven.

JTBC 10-jarig jubileum speciaal dramaproject(Foto: JTBC officiële Twitter-account)
Actrice Jeon Do Yeon in 'Lost'

Jeon Do Yeon speelt Boo Jung, een ghostwriter van halverwege de veertig die zich verloren voelt alsof ze niets heeft bereikt dat vreugde in haar leven brengt.JTBC 10-jarig jubileum speciaal dramaproject(Foto: JTBC officiële Twitter-account)
Acteur Ryu Jun Yeol in 'Lost'

Aan de andere kant speelt Ryu Jun Yeol de rol van Kang Jae, een man die een bedrijf runt waar werknemers de rollen vervullen die hun klanten vragen. Hoewel hij zijn hele leven heel hard heeft gewerkt, is Kang Jae vervuld van angst en vrees dat hij nooit iets zal worden waar hij trots op zou zijn.

JE HOUDT MISSCHIEN VAN:Girl's Day's Hyeri spreekt zijn dankbaarheid uit aan kijkers, RyuJunYeol, Krystal + 'My Roommate Is A Gumiho'-partner Jang Ki Yong

'Verloren' acteurs en hun eerdere projecten

Opkomend acteur Ryu Jun Yeol kreeg aandacht door de televisieserie 'Reply 1988' die van 2015 tot en met 2016 werd uitgezonden.

Hij verscheen ook in verschillende populaire drama's zoals 'Hit-And-Run Squad', 'Little Forest' en 'A Taxi Driver'.

Aan de andere kant is Jeon Do Yeon een bekroonde actrice die verscheen in 'Secret Sunshine, 'Beast Clawing at Straws' en 'The Good Wife'.

Van de twee acteurs wordt verwacht dat ze hun superacterende prestatie laten zien die de harten van de kijkers zal raken en hen zal laten nadenken en nadenken over hoe ze hun leven leiden.

Preproductie van drama en andere details

Doorgewinterde acteurs Park Byung Eun die speelde in 'Kingdom' en 'The Liar and His Lover' en 'Moon Lovers: Secret Heart Ryeo'-acteur Park Ji Young voegen kracht toe aan de cast, wat de verwachtingen van het drama verhoogt.

'Trouw met me, Maria!' acteur Kim Hyo Jin, 'Fighter in the Wind'-acteur Yang Dong Geun, 'The Villainess'-acteur Jo Eun Ji, 'Prison Playbook'-acteur Yoo Su Bin, idool-actrice Son Naeun en Na Hyun Woo maken ook deel uit van het ensemble.

Het drama is geschreven door Kim Ji Hye en geregisseerd door filmmakers Hur Jin Ho en Park Hong Soo. De film wordt in september van dit jaar uitgezonden.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:
Han Ji Min stuurt 'geluk' naar Park Hyung Sik tijdens het filmen

'Verloren' dramateaser

In de nieuw uitgebrachte teaser bekennen Boo Jung (Jeon Do Yeon) en Kang Jae (Ryu Jun Yeol) hun respectievelijke vaders.

Boo Jung bekent dat ze al meer dan 40 jaar niets is geworden. Ze heeft het moeilijk om verder te gaan met haar leven terwijl ze zware bagage van nood draagt.

Net als Boo Jung bekent Kang Jae aan zijn vader. Kang Jae zegt dat hij zijn vader heel erg mist en hoewel hij net als iedereen is, denkt hij niet dat hij iets zou worden. Hij is radeloos, angst en ernstige droefheid wolk in zijn hoofd.

In deze kleine wereld is het niet verwonderlijk dat de twee karakters elkaar meerdere keren tegenkomen.

JTBC 10-jarig jubileum speciaal dramaproject(Foto: JTBC officiële Twitter-account)
Actrice Jeon Do Yeon in 'Lost' JTBC 10-jarig jubileum speciaal dramaproject(Foto: JTBC officiële Twitter-account)
Acteur Ryu Jun Yeol in 'Lost'

Ze komen elkaar tegen en Kang Jae vraagt: 'Als we elkaar nog een keer tegenkomen, zullen we dan samen sterven?'

(Foto: JTBC officiële Twitter-account)
Actrice Jeon Do Yeon in 'Lost'

Aan het einde van de teaservideo liggen Boo Jung en Kang Jae allebei naast elkaar op het bed. Hoewel ze dicht bij elkaar staan, is het duidelijk dat beide personages emotioneel ver van elkaar verwijderd zijn.

Het enige dat hen samenbindt, is dat ze allebei verloren zijn en op het punt staan ​​op te geven.

Velen zijn verloren gegaan, maar ze zijn niet allemaal teruggevonden. 'Lost' wordt in september 2021 uitgezonden.

Bekijk hier de teaser:

Houd KDramastars in de gaten om erachter te komen of Boo Jung en Kang Jae zichzelf verlossen en hun doel in hun leven vinden.

Bron: ( een )

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.