Er is al lang gemeld dat Samsung ernaar streeft om 4K-schermen in hun smartphones . Vandaag, Galaxy Note 5, die naar verwachting zal hebben Amerikaanse releasedatum van september 2015 , is mogelijk de eerste mobiele telefoon die 4K opneemt in zijn naar verwachting krachtigere specificaties en functies, volgens recente geruchten die de ronde doen .

Dit kan waar zijn, omdat de techgigant zeker zal streven naar iets innovatiefs en superieur om volgend jaar aan te bieden met het succes van Samsung Galaxy Note 3 en met de geweldige functies van Galaxy Note 4. Afgezien hiervan zullen critici en het kopende publiek ook verwacht veel van de nieuwste phablet-serie van Samsung. Het is al duidelijk in hun verlangen naar informatie over de releasedatum en specificaties van de Samsung Galaxy Note 5 en de geruchten verspreiden zich als een vuur.

Volgens Note5us.com , Samsung Galaxy Note 5 kan Exynos 7 Octa core-processor gebruiken met een kloksnelheid van 2,9 GHz. Een andere variant kan de Snapdragon Qualcomm 808-chipset bevatten. RAM is 4 GB en interne opslag is beschikbaar in drie - 16, 32 en 64 GB. Dit is uit te breiden tot maximaal 128GB.Deze phablet heeft een groter schermformaat dan Note 4 - 5,9 inch. Hiervoor bevordert het de productiviteit van zakelijke gebruikers, omdat het gemakkelijker wordt om tekstberichten en e-mails te lezen en op internet te surfen. Zoals hierboven vermeld, wordt verwacht dat het een 4K Super AMOLED-scherm met 600+ ppi zal bevatten - de eerste keer voor Samsung.

De Galaxy Note 5 zal naar verwachting ook bogen op een hogere kwaliteit van de achteruitrijcamera met zijn 18 MP-camera, met 1/3 'sensorgrootte en f2.0. Het kan functies bevatten, zoals autofocus, panorama, digitale beeldstabilisatie, CMOS-beeldsensor, LED, burst-modus, digitale zoom, geo-tagging, modus voor hoog dynamisch bereik en andere.

Andere geruchten over Note 5 zijn de 5 megapixel camera aan de voorkant, Android 5.0 Limepie en een batterijcapaciteit van 3900 mAh.

Blijf hier op de hoogte voor het laatste nieuws over de releasedatum, specificaties en geruchten van de Samsung Galaxy Note 5.