We hebben nieuws voor je, Gladiatoren! Hoewel 'Scandal' aanstaande donderdag niet wordt uitgezonden, is de officiële preview-video voor 'I'm Just a Bill' van 16 april vrijgegeven en het wordt zeker een spannende aflevering! De nieuwe promotievideo laat zien dat Papa Pope terug zal zijn in aflevering 19 - en Olivia en haar team zullen er alles aan doen om hem te stoppen. Maar kunnen hun inspanningen het einde van Olitz betekenen? Lees verder voor de laatste spoilers van Aflevering 19, inclusief de volledige 'I'm Just a Bill' promo-previewvideo hieronder!

Waar moeten diehard 'Scandal'-fans naar uitkijken in aflevering 19? Waarschuwing: spoilers in het verschiet!

ABC heeft de gebeden van fans verhoord en een gloednieuwe promo-previewvideo voor aflevering 19 uitgebracht - en het ziet ernaar uit dat het een behoorlijke show gaat worden!Bekijk de volledige 'I'm Just a Bill'-sneak-peek-video hieronder om te zien wat de aflevering van 16 april in petto heeft:

'Papa Pope is terug', kondigt de onheilspellende voice-over aan als we Olivia's vader zien terugkeren.

'Maar papa neerhalen kan het einde van Olitz betekenen', vervolgt de verteller van de preview.

'Is je haat jegens mij zo groot dat je bereid bent hem ook af te breken?' horen we Papa Pope verklaren terwijl de promo tot een dramatisch einde komt.

Zullen Olivia en haar team erin slagen hem neer te halen? Of zal Papa Pope zijn zin krijgen en Olitz vernietigen? Je zult moeten afwachten!

Helaas heeft ABC nog geen synopsis vrijgegeven voor seizoen 4, aflevering 19. Deze stap is waarschijnlijk te wijten aan de onderbreking, waardoor kijkers nog een week geduld moeten hebben voordat meer details worden onthuld.

'Fame'-legende Debbie Allen keert terug om de 19 . te regissereneaflevering van seizoen 4. De komende aflevering markeert ook de 66eaflevering van 'Scandal' in het algemeen.

Zorg ervoor dat je op donderdag 16 april om 22.00 uur afstemt op ABC om een ​​geheel nieuwe aflevering van 'Scandal' te zien, genaamd 'I'm Just a Bill' (Seizoen 4, Aflevering 19).