Het is dan eindelijk zover: de finale van seizoen 1 van 'Scorpion' wordt aanstaande maandag uitgezonden op CBS. Hoewel deze naderende conclusie voor fans misschien bitterzoet lijkt, is de populaire CBS-show vernieuwd voor een tweede seizoen en zal zeker eindigen met een opwindende noot. In 'Postcards From The Edge' (S01E22) zien we Team Scorpion zich verenigen om Walter te redden - maar zal hij leven of sterven? Lees verder voor massa's 'Scorpion' finale spoilers, inclusief de aflevering 22 synopsis en promo preview video!

Nu het aftellen naar aanstaande maandag begint, willen fans graag weten wat ze kunnen verwachten van de grote afsluiting van seizoen 1. Gelukkig heeft CBS een volledige samenvatting voor de komende aflevering gegeven en het zal zeker zorgen voor een intens en spannend einde.

Volgens een officieel CBS-persbericht, in 'Postcards From The Edge' (aflevering 22 van seizoen 1), moet 'Team Scorpion samenkomen voor hun belangrijkste missie tot nu toe - om het leven van Walter te redden.'Wil je wat meer details? Waarschuwing: 'Scorpion' spoilers in het verschiet!

In aflevering 22 moet 'Scorpion, verscheurd en onzeker over hun toekomst als team, samenkomen voor hun belangrijkste missie tot nu toe - Walter's leven redden terwijl zijn auto op de rand van een klif wankelt, in de eerste seizoensfinale van SCORPION , maandag 20 april (9:00-9:59 PM, ET/PT) op het CBS Television Network', vat de officiële synopsis samen.

Maak je klaar voor een nagelbijtende en hartverscheurende show!

CBS heeft ook een promo-previewvideo uitgebracht om kijkers een idee te geven van wat ze kunnen verwachten van de finale van volgende week.

Bekijk hieronder de sappige 'Postcards From The Edge' (S01E22) promo preview video in al zijn glorie:

'Je staat op de rand van een klif, één verkeerde beweging en de auto valt 100 meter naar beneden', krijgt Walter te horen.

'Nieuw aanstaande maandag, de seizoensfinale die je niet meer loslaat', plaagt de promovideo.

Zal hij leven of zal hij sterven? Hoe zal seizoen 1 eindigen? Je zult moeten afwachten en erachter komen. Luister naar je gedachten en voorspellingen voor de seizoensfinale in de comments hieronder!

'Postcards From The Edge', aflevering 22 en de finale van seizoen 1 van 'Scorpion', wordt aanstaande maandag (20 april) om 21:00 uur uitgezonden. EST op CBS.