'Seo Bok' is een sciencefictionfilm die draait om een ​​voormalig agent die betrokken raakt bij de eerste menselijke kloon. Het eigenaardige plot van de film wekte echt de interesse van het publiek. Hierdoor was de film zonder twijfel een kassucces, met een brutowinst van meer dan 3 miljoen USD.

Sci-Fi Film Seobok brengt poster uit met Gong Yoo en Park Bo Gum(Foto: )
Sci-Fi Film Seobok publiceert poster met Gong Yoo en Park Bo Gum's Journey

Dit is wat de castleden van 'Seo Bok' tot nu toe doen.

Gong Yoo

Na te zijn verschenen in Lee Yong Ju's sci-fi thrillerfilm 'Seo Bok', sprong de acteur op een andere megahit-serie.In datzelfde jaar nam Gong Yoo als recruiter-verkoper deel aan de wereldwijde Netflix-serie 'Squid Game' met Park Hae Soo en Lee Jung Jae.

Sci-Fi Film Seobok brengt poster uit met Gong Yoo en Park Bo Gum(Foto: Naver)
Sci-Fi Film Seobok publiceert poster met Gong Yoo en Park Bo Gum's Journey

Gong Yoo speelde ook in een ander sci-fi-drama 'The Silent Sea', geproduceerd door zijn goede vriend Jung Woo Sung. Hij speelde de rol van teamleider Han Yoon Jae samen met Bae Doona, Lee Joon en Kim Sun Young.

De serie wordt door Forbes omschreven als de 'beste sci-fi-serie' en draait om de dystopische toekomst waarin het expeditieteam naar een verlaten station op de maan gaat.

De stille zee-cast(Foto: Netflix Korea) Gong Yoo Sci-Fi Film Seobok brengt poster uit met Gong Yoo en Park Bo Gum(Foto: Management Soop) Gong Yoo

Bovendien zal Gong Yoo een speciale verschijning maken in Suzy en Choi Woo Sik's aankomende sci-fi film 'Wonderland' die ergens in 2022 zal worden uitgezonden.

Park Bo Gum

Park Bo Gum ging direct na het succes van 'Seo Bok' zijn militaire dienstplicht vervullen. Toen hij werd gepromoveerd tot sergeant, werd hij begin februari 2022 ontslagen.

Jo Woo Jin(Foto: Naver)
Sci-Fi Film Seobok publiceert poster met Gong Yoo en Park Bo Gum's Journey Park Hyung Sik, Han Hyo Joo, Jo Woo Jin(Foto: pinterest)
Park Bo Gum's 100e dag in de marine!

LEES VERDER: Cast-update 'Lovers of the Red Sky' 2022: mis deze nieuwe projecten van Kim Yoo Jung, Ahn Hyo Seop, Gong Myung, Kwak Si Yang niet

Park Bo Gum wordt herenigd met Gong Yoo in de aanstaande sciencefictionfilm 'Wonderland', met Suzy en Choi Woo Sik, die de verhalen vertelt van de mensen die hun dierbaren kunnen zien door een kunstmatige wereld in een virtuele wereld.

'Wonderland' staat gepland voor 2022.

Jo Woo Jin

Jo Woo Jin kreeg na 'Seo Bok' de kans om een ​​thrillerfilm te leiden. Hij speelde in de door Kim Chang Ju geregisseerde film 'Hart Hit' met Ji Chang Wook en Lee Jae In, waarin hij de onvoorspelbare omstandigheden verbeeldt waarmee gewone mensen worden geconfronteerd na een mysterieus telefoontje.

The Devil Judge Aflevering 10 Still - Jang Young Nam(Foto: CJ ENM officiële Instagram)

Daarnaast werkte hij als schurk samen met Han Hyo Joo en Park Hyung Sik in de rampenserie 'Happiness'.

The Devil Judge Aflevering 11 - Jang Young Nam(Foto: tvN | Nieuws1)

In 2022 zal hij verschijnen in de op ware gebeurtenissen gebaseerde film 'The Accidental Narco' over een kat-en-muisachtervolging van drugsoperaties met Hwang Jung Min, Park Hae Soo en Yoo Yeon Seok.

Jang Young Nam

Het jaar 2021 was een vruchtbaar jaar voor de ervaren actrice. Na 'Seo Bok' verscheen ze in de bekroonde drama's 'The Devil Judge' met Ji Sung, Jinyoung en Park Gyu Young, en 'The Veil' met Namgoong Min en Park Ha Sun.

(Foto: tvN Instagram)

Jang Young Nam maakt zich momenteel op voor haar aankomende Seo In Guk-film 'Wolf Hunting'.

Het is een actiethriller die zich richt op het proces van het begeleiden van criminelen tussen de Filippijnen en Zuid-Korea.

(Foto: tvN Instagram)

LEES OOK:Kim Tae Ri Schoonheidstips 2022: behoud een zachte huid en glans als de 'Twenty Five, Twenty One'-ster op 30-jarige leeftijd!

Jung So Min, Jang Do Yoon en Sung Dong Il maken ook deel uit van de film, die naar verwachting in 2022 uitkomt.

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.