Het is niet alleen het lead couple dat de aandacht van de kijkers trekt, want zelfs het tweede lead couple van 'A Business Proposal' steelt de schijnwerpers!

De eerste helft van het drama werd positief ontvangen door het publiek. Dit is waarom fans en kijkers gek worden van het romantische SBS-drama!

Seol In Ah, Kim Min Gyu roept wilde reacties op na hete kusscène in 'A Business Proposal'

In het drama hebben Seol In Ah en Kim Min Gyu's personages zeker elkaars harten gestolen, maar deze twee hebben ook de harten van kijkers gestolen!Jin Young Seo (Seol In Ah) en Cha Sung Hoon (Kim Min Gyu), het fan-favoriete koppel, kwamen officieel samen in aflevering 6 en bezegelden het met een zo warme en gedenkwaardige kus.

(Foto: SBS)
Kim Min Gyu en Seol In Ah

Fanatieke kijkers van het drama waren ongetwijfeld verrast door de plotselinge kus, vooral wanneer het hoofdkoppel hun relatie niet officieel heeft gemaakt. Ironisch genoeg vordert het romantische verhaal van de tweede hoofdpersoon veel sneller.

Maar wist je dat Seol In Ah en Kim Min Gyu niet alleen comfortabel bij elkaar in de buurt waren, maar ook plezier hadden bij het filmen van de kusscène?

Seol In Ah, Kim Min Gyu geeft een voorproefje van hun chemie in 'A Business Proposal'-stills(Foto: officiële Instagram van SBS)

In de video achter de schermen die verschillende clips uit aflevering 5 en 6 bevat, was de kusscène van Seol In Ah en Kim Min Gyu heel anders dan in het drama.

LEES VERDER: 'A Business Proposal' schittert Seol in Ah, Kim Min Gyu steelt de spotlight met nieuwe foto van een stel + hier is waarom ze zo geliefd zijn

Het ging eerlijk gezegd niet van een leien dakje en ze moesten de scène meer dan vier keer hernemen. Gelukkig was de sfeer niet somber, want Seol In Ah bleef de artiesten en productie-eenheid aanmoedigen.

Nadat een reeks epische opnames mislukt, grepen Seol In Ah en Kim Min Gyu elkaars lippen volledig, waardoor de kusscène werd geperfectioneerd die grotendeels de geschiedenis in zal gaan.

Kim Sejeong, Ahn Hyo Seop tonen bescheiden genegenheid op de set

Natuurlijk zal het hoofdkoppel Kim Sejeong en Ahn Hyo Seop niet zo gemakkelijk terugdeinzen!

In de video achter de schermen gaan de personages van Kim Sejeong en Ahn Hyo Seop op zakenreis. Ze stelde haar tegenspeler voor en zei gekscherend: 'Ik kan zijn gezicht niet zien omdat hij zo helder straalt.'

(Foto: SBS)
Kim Sejeong en Ahn Hyo Seop

Ze zorgde voor achtergrondmuziek en probeerde Ahn Hyo Seop zover te krijgen dat hij met zijn uiterlijk pronkte, maar Ahn Hyo Seop staarde haar alleen maar aan.

In de volgende scène vertelde Ahn Hyo Seop dat Kang Tae Mu in het geheim een ​​foodtruck had voorbereid om de eerste te verrassen. Toen Kim Sejeong er koud uitzag, vroeg hij onmiddellijk een personeelslid om zijn gewatteerde jack en wikkelde het om haar schouders.

(Foto: SBS-drama)
Ahn Hyo Seop, Kim Sejeong

Hoewel hun liefdesverhaal niet erg snel vordert, houden de twee sterren gelijke tred met de mooie capriolen van Seol In Ah en Kim Min Gyu!

De twee creëerden met name een van de meest iconische momenten in 'A Business Proposal'.

(Foto: SBS-drama)
Ahn Hyo Seop, Kim Sejeong

In aflevering 6 'slaat' Shin Ha Ri (Kim Sejeong) Kang Tae Mu (Ahn Hyo Seop' in het gezicht om hem weg te jagen nadat ze haar collega's in een duur theater had gezien.

De slapstickkomedie en de eerlijke gezichtsreacties van Ahn Hyo Seop waren gewoon te hilarisch! Buiten medeweten van iedereen, was de 'slap scene' gewoon de improvisatie van Kim Sejeong.

(Foto: SBS-drama)
Ahn Hyo Seop, Kim Sejeong

Ze was oorspronkelijk niet van plan om Ahn Hyo Seop een klap te geven, dus toen de camera de scène doorsneed, haastte de actrice zich naar haar tegenspeler en verontschuldigde zich.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:'A Business Proposal' Aflevering 6: Ahn Hyo Seop, Kim Sejeong Maken herinneringen op het strand + Seol In Ah overschrijdt de lijn getrokken door Kim Min Gyu

Ahn Hyo Seop behandelde het onverwachte gebaar perfect zoals de professional en de heer die hij is. De twee acteurs zijn zonder twijfel de komische genieën van hun generatie!

Bekijk hier de video achter de schermen van 'A Business Proposal' aflevering 5 en 6:


Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Elia Mully.