JNC Media Group heeft op 14 juli de teaserposter vrijgegeven voor de nieuwe aankomende fantasy-horrorfilm 'White Day'. In de film spelen Kang Chanhee en Park Yu Na van de huidige opkomende acteurs SF9.

'Witte Dag' isbevestigd om in première te gaan op september van dit jaar.

Fans en filmliefhebbers waren opgewonden toen de hete acteurs Kang Chani en Park Yu Na van SF9 eindelijk herenigd worden op het grote scherm met een heel vreemd en interessant genre.'White Day: School of Demon Exorcism' (letterlijke vertaling) vertelt het verhaal van middelbare scholieren die worstelen om hun vrienden te redden van griezelige en onbekende boze geesten die 's nachts op hun school gruwelijke en bovennatuurlijke verschijnselen veroorzaken.

(Foto: Nieuws1)

Chani van SF9 verandert in exorcistische erfgenaam

Kang Chani zal naar verwachting de rol spelen van Hee Min, een jonge erfgenaam van de grootste exorcist in Zuid-Korea. Hij is zich niet bewust en heeft zijn eigen krachten nog niet ontdekt.

Park Yu Na speelt So Young, een jonge, timide student die alles weet over de gruwelijke vloek die de hele school achtervolgt en besluit het geheim te houden.

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: IN DE LUS: een voorproefje van de langverwachte wekelijkse K-Drama-afleveringen van 'My Roommate is a Gumiho', 'The Devil Judge' en meer

Veel fans verwachten romantiek te zien opbloeien als Hee Min (SF9's Chani) en So Young (Park Yuna) erachter komen hoe ze hun vrienden en de spookschool kunnen redden van duistere krachten en bovennatuurlijke fenomenen.

Chani en Park Yu Na van SF9 waren eerder samen te zien in het drama 'SKY Castle' en het webdrama 'True Beauty'.

(Foto: tvN) (Foto: SF9 Chani Instagram)

Veteraan en veelgevraagde acteur Jang Kwang kreeg ook een rol in de film. Van de uitblinker wordt verwacht dat hij de cast sterker zal maken, waardoor hoge verwachtingen van het publiek worden gewekt.

Jang Kwang speelde in verschillende legendarische drama's zoals 'A Korean Odyssey', 'Love in the Moonlight', 'Pinnochio' en Korea's bekroonde 'Along with the Gods'.

witte dag Film aangepast van een videogame

'White Day: School of Demon Exorcism' is gebaseerd op de survival-horror-videogame 'White Day: A Labyrinth Called School', ontwikkeld door regisseurs Lee Won Sool en Lee Gyu Ho van Sonnori in 2001.

Veel fans spraken hun opwinding uit omdat het genre gebaseerd op exorcisme en onverklaarbare dingen de laatste tijd erg geliefd is in Zuid-Korea, te beginnen met de films 'The Black Priests', 'Wonderful Rumors' en 'Jackpot Real Estate'.

JE HEBT MOGELIJK GENTERESSEERD IN: Red Velvet's Yeri toont haar meeslepende acteerwerk in de nieuwste 'Blue Birthday'-trailer

In de teaserposter die is vrijgegeven door JNC Media Group, staart Hee Min, gespeeld door Chani van SF9, naar de vergetelheid met een onbeschrijfelijke uitdrukking en de hele school is gehuld in duisternis, wat een huiveringwekkende en sinistere sfeer afgeeft.

De Koreaanse tekst in de teaserposter vertaalt zich letterlijk naar 'de barrière van boze geesten is gebroken en hij is ontwaakt' wat de opwinding en nieuwsgierigheid van het grote publiek naar de film stimuleert.

'White Day' zal in september de aandacht van het publiek ontmoeten.

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Elia Mully schreef dit.