In aflevering 8 van 'Sisyphus: The Myth' zullen Park Shin Hye en Cho Seung Woo op zoek gaan naar 'Sigma'.

Een knaller uit het verleden: hoe Simga (Kim Byung Chul) alles plande

Waarschuwing! Spoilers worden hieronder vermeld!

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door JTBC drama officiële Instagram (@jtbcdrama)

Aflevering 8 begint met een flashback van Han Tae San (Heo Joon Seok) op de treinrails, en hij ontdekt een man die ligt met een koffer aan zijn zijde. De man lijkt bewusteloos en houdt een foto vast.Als Tae San de foto bekijkt, ziet hij tot zijn schrik dat hij het was en zijn broer Han Tae Sul (Cho Seung Woo). De man stond op en Tae San probeerde hem tegen te houden, maar werd afgeleid door de trein en ze gingen elk hun eigen weg. Deze man is eigenlijk Sigma (Kim Byung Chul).

(Foto: JTBC officiële Instagram (jtbcdrama))
'Sisyphus: The Myth' Aflevering 8: Park Shin Hye & Cho Seung Woo Streven naar Sigma

Sigma belandt op straat en valt een man aan en pakt zijn kleren. Hij probeert een verblijfplaats te vinden en ontgrendelt de koffer. Hij weet dat hij in augustus 2001 is. Hij investeert in aandelenkoersen en ook in paardenraces.

Omdat hij uit de toekomst kwam, weet hij precies de gebeurtenissen die daarna zouden gebeuren. Hij werd in een mum van tijd rijk. Daarna werkt hij samen met een effectenmakelaar genaamd Kim Dong Hyeon (Lee Jae Won) voor zijn toekomstige aandeleninvesteringen. Dan gebeurt 9/11 in Amerika, Sigma en Kim Dong Hyeon profiteerden van deze ongelukkige gebeurtenis en werden meteen erg rijk.

(Foto: JTBC officiële Instagram (jtbcdrama))
'Sisyphus: The Myth' Aflevering 8: Park Shin Hye & Cho Seung Woo Streven naar Sigma

Sigma begon zijn plan om dichter bij Han Tae Sul te komen door Kim Han Young (Jeon Gook Hwan), een IT-investeerder, te benaderen. Toen ze elkaar ontmoetten, bood Sigma medicijnen aan om het leven van de zieke vrouw van Han Young te verlengen in ruil voor hem om te investeren in het bedrijf van Han Tae Sul.

Lees ook: Park Shin Hye sluit een deal met Sung Dong Il in 'Sisyphus: The Myth' laatste aflevering

Park Shin Hye & Cho Seung Woo streven naar Sigma

Fast Forward naar het heden, Han Tae Sul is geobsedeerd door het vinden van Sigma en zoekt ernaar via zijn hightech computer met gezichtsherkenning. Kang Seo Hae (Park Shin Hye) verzet zich tegen het plan van Han Tae Sul om Sigma na te streven, omdat ze zich grote zorgen maakt over zijn veiligheid.

Ze is zich er terdege van bewust dat als Han Tae Sul faalt, er een grotere oorlog zal komen waarbij iedereen zou sterven. Hun gesprek werd een verhitte discussie en Kang Seo Hae vertelt hem wat er gaat gebeuren. Han Tae Sul gaat op 31 oktober dood. Toen werden ze onderbroken toen de gezichtsherkenningsmachine piepte, en het heeft eindelijk een match gevonden voor Sigma!

(Foto: JTBC officiële Instagram (jtbcdrama))
'Sisyphus: The Myth' Aflevering 8: Park Shin Hye & Cho Seung Woo Streven naar Sigma

Han Tae Sul en Kang Seo Hae gingen een gebouw binnen waar ze verdacht dachten dat Sigma zijn schilderijen tekende op basis van hoeken en nabijheid. Han Tae Sul ontdekt een schilderij van een man die een rotsblok de berg op duwt als zijn eeuwige straf. Hij realiseert zich meteen wat 'Sigma' werkelijk betekent, namelijk 'Sisyphus', een eeuwige zondaar in de Griekse mythologie.

Dan opent iemand de deur van de kamer en sluit hem snel. Het is Sigma, dan proberen Tae Sul en Kang Seo Hae hem te achtervolgen. Kang Seo Hae raakte helaas gewond bij de achtervolging, dus Tae Sul zorgt voor haar en legt haar in bed.

(Foto: JTBC officiële Instagram (jtbcdrama))
'Sisyphus: The Myth' Aflevering 8: Park Shin Hye & Cho Seung Woo Streven naar Sigma

Terwijl Kang Seo Hae aan het herstellen was, kijkt Tae Sul naar videobeelden van Seo Hae. De kijkers werden getrakteerd op de toekomst van de post-dystopische wereld, waar het ons meeneemt op een reis door het leven van Kang Seo Hae daar.

Blijf op de hoogteKiltandkeeleyom te ontdekken wat er gaat gebeuren in de komende aflevering van 'Sisyphus: The Myth'.

Je houdt misschien van: Hier is een glimp van Park Shin Hye en Cho Seung Woo's synergie in Behind-the-Scenes Video voor 'Sisyphus: The Myth'

Kiltandkeeley is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Liza Parker