Voor het einde van het jaar zorgt Hallyu World ervoor dat de kijkers Kdrama's onderhouden met boeiende verhalen en een selectie van krachtige acteurs, waaronder Gong Yoo, Lee Dong Wook, Bae Doona en meer.

Afgezien van deze, belichten grote omroepnetwerken het talent van de rijzende sterren van Zuid-Korea, zoals de 'Squid Game'-acteur Wi Ha Joon en Kpop-ster die de ontluikende actrice is Jisoo van BLACKPINK.

Met een hele reeks nieuwe shows die deze maand worden uitgebracht - van melodrama, actie tot sci-fi, bekijk deze 8 K-drama's om uit te kijken naar december 2021.'Onze geliefde zomer'

(Foto: SBS)

De première van 'Our Beloved Summer' is gepland op 6 december en met sterren Kim Dami, Kim Sung Cheol, Roh Jeong Eui en Choi Woo Shik in 'Parasite'.

De aankomende romcom-serie richt zich op de gecompliceerde en enigszins chaotische relatie van twee ex-geliefden die elkaar weer ontmoeten nadat hun documentaire die ze filmden tijdens hun middelbare school een enorme hit werd.

'Kunststad'

(Foto: JTBC)

Van romcom tot mysterieuze psychologische thriller Kdrama, de komende JTBC-serie 'Artificial City' belicht de uiteenlopende interesses en persoonlijkheden van mensen.

Het wijst op de hebzucht naar grote macht en de ambitie om machtig te worden.

'Artificial City' wordt aangevoerd door Kim Kang Woo, Park Soo Ae, Kim Mi Sook, Lee Hak Joo, Lee Chong Joo en Kim Young Jae, die op 8 december in première gaat op JTBC.

'Taejong Yi Bang Won'

(Foto: KBS)

Naast een hele reeks historische Kdrama's die in 2021 zijn uitgebracht, is 'Taejong Yi Bang Won', met in de hoofdrollen Joo Sang Wook, Kim Yeong Cheol, Park Jin Hee, Hong Kyung In, Ye Jin Won en Lee Kwang Ki.

De KBS-serie toont het leven van leider Yi Bang-won die het initiatief nam om het rijk van Joseon te stichten tijdens het einde van de Goryeo-dynastie.

Koning Taejong wordt beschreven als een dappere en wijze leider die de oprichting van de natie leidde.

De releasedatum van 'Taejong Yi Bang Won' is gepland op 11 december en wordt elke zaterdag en zondag uitgezonden op KBS.

'Oom'

(Foto: TV Chosun_Uncle officiële Instagram)

Kijkers zouden de andere kant van Oh Jung Se te zien krijgen terwijl hij transformeert als worstelende muzikant Wang Joon Hyuk die het dieptepunt van zijn carrière heeft bereikt.

'Uncle', dat op 11 december in première gaat via TV Chosun en Viki, zal de kijkers zeker boeien met gelach van castleden, waaronder Jeon Hye Jin, Lee Sang Woo, Park Sun Young en meer.

'Slecht en gek'

Lee Dong Wook en Wi Ha Joon - Bad and Crazy Still(Foto: Instagram van iQIYI)
Lee Dong Wook en Wi Ha Joon - Bad and Crazy Still

LEES VERDER: Lee Dong Wook toont dualiteit als een Hustler en detective in nieuwe 'Bad and Crazy' Character Teaser

Een unieke team-up zal op het kleine scherm verschijnen via het actievolle Kdrama 'Bad and Crazy'.

Lee Dong Wook zal de politiedetective Ryu Soo Weol zijn die een dubbelleven zal leiden als 'K', gespeeld door Wi Ja Joon.

'Bad and Crazy' gaat op 17 december in première via tvN en iQiyi.

'Bulgasal: onsterfelijke zielen'

(Foto: tvN)

Het fantasiedrama ''Bulgasal: Immortal Souls', gepland voor debuut op 18 december, toont het verhaal van twee hoofdpersonen wiens leven onsterfelijk is en al meer dan 600 jaar leeft.

Het aanstaande Kdrama, met als headliner Lee Jin Wook, Kwon Na Ra, Gong Seung Yeon en Lee Joon, zal de nieuwsgierigheid van de kijkers zeker prikkelen, naast de verbluffende beelden van de fantasieserie.

BLACKPINK's Jisoo en Jung Hae plagen kijkers met nieuwe 'Sneeuwklokje'-poster' + JTBC onthult de premièredatum van het drama(Foto: JTBC officiële Instagram)

Jung Hae In en Jisoo van BLACKPINK maken furore met hun langverwachte Kdrama 'Snowdrop'.

Ten slotte kondigde JTBC de release aan, gepland op 18 december, en zal de nieuwste serie op zaterdag- en zondagavond zijn.

Interessant is dat 'Snowdrop' Jisoo's eerste grote rol zal zijn nu ze de acteerwereld betreedt.

'De Stille Zee'

De stille zee(Foto: Netflix Korea)

Het jaar wordt afgesloten met de Netflix-serie 'The Silent Sea'.

De sci-fi Kdrama heeft een met sterren bezaaide cast, waaronder Gong Yoo, Bae Doona, Lee Joon, Lee Moo Saeng en meer.

Het elite ruimteteam speelt zich af in de toekomst en heeft de taak om monsters op te halen van de verlaten maanbasis.

Het comeback-drama van Gong Yoo gaat op 24 december in première, exclusief op Netflix.

VOOR HET GEVAL U MIST: 'The Silent Sea'-teasers laten zien dat Gong Yoo, Bae Doona, Lee Joon en meer worstelen om te overleven in een verlaten maanbasis

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geca Wills heeft dit geschreven