Seohyun van SNSD lijkt het drama te negeren te midden van de geruchten over haar en 'The Time' co-ster Kim Jung Hyun.

Via haar sociale media houdt de zangeres-actrice een positieve sfeer terwijl ze haar fans op de hoogte houdt met een reeks selfies en bemoedigende berichten.

De 29-jarige beroemdheid droeg een limoenkleurige off-shoulder top en zag er beheerst en ongestoord uit toen ze haar 6,4 miljoen volgers begroette.'Mogen alleen de goede dingen op ieders pad komen. Fijne dag,' Seohyun's Instagram-bijschrift luidt: .

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door SEOHYUN 서현 (@seojuhyun_s)

Op het moment van schrijven ontving de post bijna 305.000 likes en meer dan 7.000 reacties van haar fans, waarmee ze haar liefde en steun toonde.

Een fan noemde haar zelfs de 'unbothered queen' nadat ze het schandaal van de 'Crash Landing on You'-ster en zijn ex-vriendin, Seo Ye Ji, van zich af schudde.

LEES VERDER: De agentschappen van Kim Jung Hyun en Seo Ye Ji zetten het record recht te midden van opnieuw opgedoken controverse met Seohyun van SNSD

De controverse en het geschil van Kim Jung Hyun met de huidige instantie

Ter herinnering, de kwestie over het wangedrag van de 31-jarige acteur jegens Seohyun en de cast van 'The Time' dook weer op nadat zijn geschil met zijn huidige bureau, O& Entertainment, aan het licht kwam.

Eerder deze week maakte het management bekend dat het contract van de acteur nog een geldigheidsduur heeft van 11 maanden, na zijn abrupte onderbreking na het verlaten van het genoemde drama.

Dit heeft zijn bureau ertoe gebracht een rechtszaak aan te spannen bij de Korea Entertainment Management Association (KEMA); Kim Jung Hyun heeft echter naar verluidt aangehaald dat zijn contract in mei afloopt en benadrukte dat hij geen enkele wettigheid met betrekking tot zijn contract heeft tegengesproken.

Bovendien beweerde een rapport ook dat de reden voor zijn terugtrekking in 'The Time' niet te maken had met zijn gezondheidsredenen, maar met zijn houdingsprobleem.

'We hebben destijds aangekondigd dat hij wegging om gezondheidsredenen, maar er waren problemen met de houding van Kim Jung Hyun sinds de persconferentie voor het drama vanwege persoonlijke problemen waarbij een vrouw betrokken was. Dat heeft ertoe geleid dat hij uiteindelijk de show heeft verlaten', luidt de verklaring van O& Entertainment, zoals verkregen door een Zuid-Koreaanse publicatie.

Hiermee haalde Kim Jung Hyun's onbeschofte gedrag jegens het Girl's Generation-lid de krantenkoppen nadat fans de controverse opnieuw hadden bekeken en zijn behandeling tegenover zijn tegenspeler benadrukten.

Op een gegeven moment kwam de 'Mr. Queen'-ster maakte Seohyun zelfs aan het huilen nadat hij zijn handen had afgeveegd, na een scène met de zangeres-actrice, waarbij hij zijn handen vasthield.

Seo Ye Ji wordt ervan beschuldigd het brein achter de houding van Kim Jung Hyun te zijn

Verrassend genoeg deden geruchten de ronde dat Seo Ye Ji de reden is achter zijn harde behandeling van het SNSD-lid.

In een door Dispatch geciteerd rapport heeft de actrice 'It's Okay to Not Be Okay' de acteur, die toen zijn vriend was, gemanipuleerd door hem te instrueren 'zich te onthouden van fysiek contact' met zijn hoofdrolspeelster en dat hij zijn scènes 'zonder passie.'

Tegelijkertijd adviseerde de actrice de ster van 'School 2017' om de schrijvers te verzoeken zijn rol te herzien en romantische scènes met Seohyun in te korten.

Dit maakte het legioen fans van de zangeres-actrice boos als #ExcusestoSeohyun trends op Twitter.

Aan de andere kant, te midden van de tegenslag waarmee Seo Ye Jin te maken kreeg, was ze niet in staat om de 'Recalled'-persconferentie bij te wonen, wat haar comeback-film was, en naar verluidt zelfs trok zich terug uit haar rol als Won Mi Ho i n het aankomende fantasiedrama 'Island'.

CONTROLEER OOK: Kim Jung Hyun in gesprek om te tekenen met het bureau van 'Crash Landing on You' Co-Star Seo Ji Hye

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills