Ondanks de controverse lijkt 2021 een goed jaar te worden voor Seohyun van SNSD, aangezien ze de Netflix-film 'Moral Sense' uitbrengt.

Het is bevestigd dat de 29-jarige schoonheid in de komende film zal verschijnen naast U-KISS's Jun.

Gebaseerd op de populaire webtoon met dezelfde naam, zal de romantische komedie worden geregisseerd door Park Hyun Jin, wiens beroemde werken het drama 'Idol Fever' uit 2017 omvatten.Bovendien zal de aanstaande Netflix-film worden geproduceerd door Seed Film Company.

Cast en synopsis van 'Moral Sense'

Naast het duo bestaat de cast van 'Moral Sense' ook uit 'Ghostderella'-ster Kim Bo-Ra.

Hoewel de streaminggigant de mond vol had over de release, waren fans enthousiast over haar debuut op het grote scherm. Dit zal de eerste keer zijn dat Seohyun als hoofdrolspeler in een film zal verschijnen.

In de film speelt de zangeres-actrice de rol van Jung Ji Woo, die een bizarre relatie heeft met haar collega Jung Ji Hoo, gespeeld door Lee Junyoung.

'Moral Sense' bevat ook een verrassende onthulling over de ongewone obsessie van de personages, aangezien het gaat om BDSM-fantasieën en SM-fetisjen.

Dit wekte de interesse van het publiek, aangezien Seohyun's visuele beeld een onschuldige en engelachtige sfeer uitbeeldt, wat in tegenspraak is met haar rol in de film.

LEES VERDER: Seohyun van SNSD negeert geruchten terwijl ze positieve vibes op Instagram houdt na de controverse van Kim Jung Hyun

Ongehinderde koningin

Seohyun(Foto: Seohyun officiële Instagram)

De bevestiging van Seohyun's film kwam weken voordat Kim Jung Hyun's explosieve controverse aan het licht kwam.

Destijds onthulden meerdere verkooppunten een opnieuw opgedoken probleem tussen het Girls' Generation-lid en haar 'The Time'-co-acteur, die werd beschuldigd van wangedrag op de set.

De 'Crash Landing on You'-ster kreeg te maken met een golf van reacties nadat fans hun persconferentie van 2018 benadrukten, waar de acteur uitdrukkingsloos bleef.

Hij legde echter uit dat het was omdat hij in zijn karakter blijft, en voegde eraan toe: 'Zowel op als naast elkaar, probeer ik mijn hele leven te leven zoals Cheon Soo Ho. Ongeacht de situatie, of ik nu slaap of tussen activiteiten in de auto door, ik probeer te voorkomen dat de persoon genaamd Kim Jung Hyun naar buiten komt en beslissingen neemt.'

Helaas bleven fans de 31-jarige beroemdheid met negatieve problemen achtervolgen en werden ze er ook van beschuldigd de zangeres-actrice een koude behandeling te geven, waardoor het moeilijk was voor Seohyun om haar rol te vertolken.

Seo Ye Ji raakt betrokken bij Kim Jung Hyun-controverse

In de nasleep van de kwestie wordt Seo Ye Ji meegesleurd in de controverse en werd hij door Dispatch genoemd als het brein achter de 'Mr. Het onbeleefde gedrag van de acteur van Queen tegenover zijn hoofdrolspeelster.

Destijds had de actrice 'It's Okay to Not' be Okay' een relatie met Kim Jung Hyun.

De outlet onthulde zelfs een reeks sms-berichten tussen de twee en toonde aan dat de Baeksang Arts-genomineerde haar toenmalige vriend instrueert om skinship te vermijden en geen fysiek contact met Seohyun te hebben.

De negatieve publiciteit heeft ertoe geleid dat de carrière van Seo Ye Ji is geslonken nadat het gerucht ging dat adverteerders hun banden met de 31-jarige actrice zouden verbreken.

CONTROLEER OOK: Expert gelooft dat Seo Ye Ji de controverse publiekelijk moet aanpakken om haar carrière te redden

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills