Op de Instagram-foto van Beyonce's jongere zus Solange Knowles is te zien hoe ze op PDA bezig is met haar vriend Alan Ferguson voor haar verjaardagsfeestje in Jamaica. Het was ook een dubbel feest, aangezien het stel naar verluidt nu verloofd is per jaar MediaTakeOut.com.

Solange Knowles leek het probleem voorbij te zijn gekomen tijdens haar confrontatie met Jay-Z, de echtgenoot van zus Beyonce, toen zij en haar vriend Alan Ferguson op een eilandvakantie gingen om haar verjaardag te vieren.

De 28-jarige jongere Knowles plaatste op Instagram haar foto met vriend Alan Ferguson 'knuffelend in de kristalblauwe oceaan' e! Online zei.Op de foto was haar videoproducent-vriendje in zijn rug te zien, terwijl Solange Knowles hem knuffelde terwijl ze voor de camera stond voor een momentopname.

'Vandaag had niet perfecter kunnen zijn. Ik had niet harder kunnen glimlachen', aldus de Instagram-foto van Solange Knowles.

Ze voegde eraan toe: 'Bedankt voor al je mooie en prachtige wensen. Ze verwarmden mijn hart en ik ben gewoon dankbaar voor alle liefde.'

Het was ook te zien op de Instagram van Solange Knowles, een eerdere foto waarop ze een doorschijnende zonnejurk met neon-print droeg terwijl ze haar evenwicht bewaarde aan de rand van een boot.

Ze koos ervoor om haar opvallende jurk te combineren met bijpassende sandalen en een oversized zonnebril.

Een dag voor haar verjaardag plaatste Solange Knowles op haar Instagram-account nog een foto met een oranje jurk tegen een oranje achtergrond om haar laatste dag dat ze 27 jaar oud was te vieren.

Volgens MediaTakeOut.com , het paar is nu vijf jaar verloofd, omdat het beweerde dat vriend Alan Ferguson maandag Solange Knowles ten huwelijk had gevraagd.

Als de zaken doorzetten, wordt dit het tweede huwelijk van Solange Knowles.De jongere zus van Beyonce was van 2004 tot 2007 voor het eerst getrouwd met haar middelbare schoolvriend Daniel Smith, met wie ze een zoon heeft genaamd Julez.

Solange Knowles was onlangs in het nieuws nadat ze haar zwager Jay Z aanviel op de afterparty van Met Gala. 'Love on Top'-zangeres Beyonce keek ondertussen naar het incident dat afgelopen mei viraal ging.