Na weken van vertraging hervat de langverwachte K-film 'Bogota' met in de hoofdrol Song Joong Ki de productie.

In een verklaring bevestigde het bureau van de 'Vincenzo'-acteur dat de Zuid-Koreaanse superster de zelfquarantaine heeft voltooid en nu weer gaat filmen.

'Acteur Song Joong Ki hervat het filmen van de film 'Bogotá' vanaf 13 juli' legde een vertegenwoordiger van Song Joong Ki's bureau History D&C uit.'Bogota' stopt met filmen vanwege COVID-19-angst

Ter herinnering: de aankomende misdaadthrillerfilm heeft de opnames voor de tweede keer uitgesteld nadat de 35-jarige A-lister in nauw contact kwam met iemand die positief testte op COVID-19.

Na het schokkende nieuws zegde de ster van 'Descendants of the Sun' al zijn afspraken af ​​en werd hij getest op het virus.

Gelukkig waren de resultaten negatief, maar werd geadviseerd om preventief in zelfisolatie te gaan.

'Song testte negatief, maar aangezien hij direct in contact was gekomen met de positief geteste persoon, is Song in zelfquarantaine geplaatst' Geschiedenis D&C gedeeld.

Bovendien vroeg het bureau van Song Joong Ki het publiek om: 'begrip voor het veroorzaken van bezorgdheid bij veel mensen' eraan toevoegend dat het management zijn best zal doen om zich te houden aan de gezondheids- en veiligheidsprotocollen en de 'richtlijnen van de ziektepreventie-instanties'.

Het is niet de eerste keer dat de productie van 'Bogotá: City of the Lost' wordt stopgezet.

Voorafgaand aan de wereldwijde piek van COVID-19-gevallen, begon het team in januari 2020 met het opnemen van de langverwachte film in Columbia.

Helaas, na het voltooien van 40 procent van de film, werd de productie stopgezet vanwege de gezondheidscrisis.

Dit was voor de cast en crewleden van 'Bogota' aanleiding om in maart van datzelfde jaar terug te keren naar Zuid-Korea.

Na een reeks reorganisatie van plannen heeft het team besloten om de resterende scènes in Zuid-Korea op te nemen en de opnames officieel te hervatten in juni 2021.

LEES VERDER:Song Joong Ki deelt gedachten over mislukkingen en jaloezie + geeft toe dat hij zichzelf met anderen vergeleek

Ondanks verschillende vertragingen als gevolg van onvoorziene omstandigheden, lijdt het geen twijfel dat de aanstaande K-film een ​​langverwacht project van de A-lister is.

Bovendien trok 'Bogota' ook de belangstelling van het publiek vanwege zijn met sterren bezaaide cast.

Afgezien van Song Joong Ki, speelt Lee Hee Joon in de misdaadthrillerfilm de hoofdrol, die voor buzz heeft gezorgd vanwege zijn optreden in K-drama 'Mouse'.

De cast wordt aangevuld met Ryu Seung Beom, 'Search: WWW'-ster Kwon Hae Hyo, Jo Hyun Chul uit 'Hotel De Luna' en de 29-jarige Colombiaanse actrice Juana Del Rio.

Interessant is dat ze ook verscheen in Netflix's 'Frontera Verde' en 'All For Love'.

Niet alleen kon de aanstaande film bogen op zijn krachtige cast, maar 'Bogota' wordt ook geleid door de bekroonde regisseur en scenarioschrijver Kim Sung Je, wiens beroemde werken 'Minority Opinion' of internationaal bekend als 'The Unfair' zijn.

Song Joong Ki Aankomende drama's

Song Joong Ki(Foto: Nieuws 1 Korea)

Naast de langverwachte film, zal Song Joong Ki in verschillende drama's verschijnen die in 2022 in première gaan.

De Zuid-Koreaanse hartenbreker is in gesprek om het nieuwe op webtoon gebaseerde K-drama 'The Youngest Son of a Conglomerate' te leiden tegenover 'Hospital Playlist 2'-actrice Shin Hyun Bin.

Hij zal ook zijn rol hernemen in het nieuwe seizoen van 'Arthdal ​​Chronicles'.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT:'Vincenzo' Star Song Joong Ki geprezen als Top Drama Acteur voor Merkreputatie Rankings


KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills