Fans zien meer van Song Kang met zijn nieuwste goedkeuring voor Pizza Alvolo.

Het pizzarestaurant uit Seoul verwelkomde onlangs de 27-jarige acteur als hun nieuwste ambassadeur.

Pizza Alvolo noemt Song Kang als hun nieuwste muze

Interessant is dat een vertegenwoordiger van Pizza Alvolo uitlegde waarom ze Song Kang kozen als hun nieuwste endorser.In een nieuw rapport deelde een functionaris dat het frisse, heldere en jonge imago van de 'Sweet Home'-acteur geschikt zou zijn voor de MZ-generatie, de grootste consument van het merk.

Na de aankondiging liet het bedrijf weten uit te kijken naar de komende marketingactiviteiten die door Song Kang en hun merk zullen worden uitgevoerd.

'We hopen dat Pizza Alvolo ook in opkomst zal zijn met acteur Song Kang, die veel aandacht heeft gekregen', voegde het bedrijf eraan toe.

Dit werd ook gedeeld op Het officiële Twitter-account van Namoo Agency , waarin wordt aangekondigd dat Song Kang het nieuwe gezicht is van Pizza Alvolo, naast een foto van de campagneshoot.

Eerder liet het beroemde pizzarestaurant al doorschemeren over hun aanstaande muze. Op hun officiële Instagram , plaatsten ze een teaser-afbeelding met alleen het achterste deel van de endorser, die duidelijk leek op de 'Love Alarm'-ster.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Pizza Alvolo Official Instagram (@alvolo1688)

Fand viert de nieuwe goedkeuringsdeal van Song Kang

Deze laatste prestatie van Song Kang werd door haar fans op Twitter gevierd en prees zijn buurjongen-vibe.

LEES VERDER: Wordt Song Kang de volgende wereldster?

Waarom ziet Pizza Alvolo er bekend uit?

Hoewel het pizzarestaurant in Zuid-Korea was gevestigd, kreeg Pizza Alvolo aandacht nadat het hitdrama 'It's Okay to Not Be Okay' enkele van hun opmerkelijke scènes had opgenomen in een van hun filialen.

Hoofdster Kim Soo Hyun, die Moon Gang Tae speelt, werd gezien terwijl ze genoot van de verrukkelijke pizza met acht smaken, genaamd Palja pizza.

Daarnaast verscheen Pizza Alvolo, dat eigendom was van de broers Jaewook Lee en Jaewon Lee, ook in het populaire drama 'Hotel Del Luna'.

In één scène deelde zangeres-actrice IU, die Jang Man-Wol en Koo Chan-Sung speelt, gespeeld door Yeo Jin-Goo, een smakelijk pastagerecht en hun beroemde Ggumeul-pizza.

Song Kangs Chilsung Cider Zero

Pizza Alvolo is slechts een van de vele commercials van Song Kang, wat alleen maar bewijst hoe effectief de ster van 'Beautiful Vampire' is als aanhanger.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 송강 (@songkang_b)

Interessant is dat een nieuw rapport aanhaalt dat de Chilsung Cider Zero-advertentie van de acteur hun doelverkoop overschreed en een cumulatief vraagvolume van meer dan 35 miljoen eenheden opleverde.

Dit is pas na 100 dagen sinds Song Kang, samen met Park Eun-bin, werd geïntroduceerd als hun ambassadeur.

Afgezien van Pizza Alvolo en Chilsung Cider Zero, is de 'Navillera'-ster het gezicht van de schoonheidsmerken Benefit en Banila Co., die te zien zijn boven Het Instagram-account van Song Kang .

Bovendien scoorde hij ook een advertentie voor Koreaanse rode ginseng en voor de modemerken Find Kapoor en Merrell.

VOOR HET GEVAL JE HET GEMIST HEBT: De voortreffelijke stijl van Song Kang trekt opnieuw de aandacht

KDramastars is eigenaar van dit artikel.

Geschreven door Geca Wills