Nadat zijn TWICE's 'Cheer Up'-video weer opdook, pronkt 'Squid Game'-ster Wi Ha Joon met zijn danskunsten op sociale media.

Op het officiële TikTok- en Instagram-account van de acteur verbaasde de 30-jarige hartenbreker fans met zijn krachtige choreografie.

Wi Ha Joon's Instagram toont zijn bewegingen naar de 'Hey Mama Challenge'

De Zuid-Koreaanse acteur bewijst dat hij meer is dan alleen een mooi gezicht, maar ook een multi-getalenteerde beroemdheid.Wi Ha Joon deinsde er niet voor terug om met zijn vaardigheden te pronken terwijl hij danste op David Guetta met Nicki Minaj, Bebe Rexha en Afrojack's 'Hey Mama'.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door 위하준 Wi Ha Jun (@wi__wi__wi)

Hij sloot zich aan bij de kar en ging mee met de dansuitdaging die populair werd gemaakt door de overlevingsshow 'Street Woman Fighter'.

Op het moment van schrijven kreeg de Instagram-post van Wi Ha Joon 5,5 miljoen likes en bijna 57.000 reacties, waarbij de acteur vooral werd geprezen om zijn talent.

Wi Ha Joon(Foto: Wi Ha Joon officiële TikTok)

Tegelijkertijd greep hij dit ook als een kans om zijn fans te bedanken voor hun niet aflatende steun voor Netflix' 'Squid Game'.

'Op weg naar huis na het eten... heb ik erop gedanst op verzoek van @netflixkr en de fans. Heel erg bedankt dat je van het Inktvisspel houdt', luidt het bijschrift.

LEES VERDER: Hier is hoe een fan bewees dat de bankrekening van 'Squid Game' echt was + Netflix reageert op de controverse

Van 'Squid Game'-acteur tot Social Media Star

Wi Ha Joon bereikte van de ene op de andere dag succes na de hoofdrol in de mega-hit fysiologische thrillerserie met Lee Jung Jae, Park Hae Soo, Jung Ho Yeon en meer.

Hij speelde de rol van Hwang Joon, die de organisatie infiltreerde om zijn oudere broer te vinden.

Te midden van de enorme prestatie van de K-serie wereldwijd, veranderden de castleden van 'Squid Game' ook in sociale media-sterren met elke dag meer volgers.

Voor de première van het negendelige drama had Wi Ha Joon's Instagram ongeveer 300.000 volgers.

Interessant is dat zijn sociale media drastisch veranderden nadat 'Squid Game' was uitgebracht.

Met meer dan twee weken sinds de Netflix-serie werd uitgezonden, haalt zijn Instagram nu 6 miljoen volgers en dat telt.

Wi Ha Joon(Foto: Wi Ha Joon officiële Instagram)

Wi Ha Joon's TWICE-dansvoorstelling gaat viral

Afgezien van de groeiende Instagram-faam van de acteur, veroorzaakt de 'Squid Game'-acteur een razernij op sociale media nadat zijn danscover viraal gaat.

Het kwam nadat zijn optreden dat danste op TWICE's 'Cheer Up' de aandacht van de netizen trok en zei dat zijn dansvaardigheden 'meer dan spectaculair' zijn.

Wi Ha Joon droeg een wit overhemd in combinatie met een donkere broek terwijl hij groef en stampte naar de dansgekte van de meidengroep.

Volgens sommige media is de clip afkomstig van het evenement Star uit 2006, waar de acteur reclame voor maakte.

Wi Ha Joon Leuke weetjes

Wi Ha Joon(Foto: Instagram van Wi Ha Joon)
Squid Game Trivia: Wist je dat? De rol van Wi Ha Joon in het Kdrama was niet opgenomen in het originele script

'Squid Game' is misschien wel de grootste doorbraak van Wi Ha Joon, maar hij verscheen ook in verschillende opmerkelijke Kdrama's.

Fans zullen dit Zuid-Koreaanse schatje misschien herkennen, aangezien hij ook verscheen in '18 Again', 'Something In the Rain', 'Romance is a Bonus Book' en meer.

Relatiestatus Wi Ha Joon(Foto: Instagram van Wi Ha Joon)
Wi Ha Joon Relatiestatus: gaat de 'Squid Game'-acteur met iemand uit?

Interessant is dat hij ook zal verschijnen in de komende serie 'Bad and Crazy' met Hallyu-ster Lee Dong Wook en het nieuwe melodrama 'Que Sera, Sera.'

VOOR HET GEVAL U MIST: PD Hwang Dong Hyuk reageert op 'Squid Game'-theorieën over de vader-zoonrelatie van Lee Jung Jae en speler 001

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geschreven door Geca Wills