'Squid Game'-cast Lee Jung Jae, Park Hae Soo, Wi Ha Joon en Jung Ho Yeon verschenen in 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon', waar ze meer geheimen vrijgeven over de megahit Netflix-serie.

De acteurs speelden als deelnemers aan het door Hwang Dong-Hyuk geregisseerde Kdrama, waar 456 spelers die in geld gevangen zaten, deelnamen aan een overlevingsspel met een dodelijk kinderspel.

In het virtuele interview erkent de Amerikaanse talkshowhost de populariteit van de negendelige serie en noemt het de 'grootste televisieshow ter wereld'.Bovendien citeerde Jimmy Fallon ook dat 'Squid Game' momenteel nummer één is in 90 landen.

Hij begon het interview met Lee Jung Jae te prijzen voor zijn veelzijdigheid als acteur, en zei dat hij in Zuid-Korea bekend staat om het spelen van schurkenrollen, maar slaagde erin de harten van de kijkers te veroveren met zijn indrukwekkende vertolking van Seong Gi Hun.

'Hoe kan dat gezicht een slechterik zijn? Je bent zo vriendelijk en aardig,' zei de gastheer, waardoor de bekroonde acteur moest glimlachen.

Vervolgens sprak hij over de Netflix-serie 'Squid Game' en legde uit dat het een verhaal is van mensen die samenkomen met hun eigen strijd en pijn in de hoop hoe dan ook de geldprijs te winnen.

LEES VERDER: 5 Halloween-kostuumideeën met trainingspakthema, geïnspireerd door K-Drama's voor die last-minute trick or treat

Park Hae Soo onthult het grappige verhaal achter de bijnaam van zijn zoon

Inktvisspel(Foto: Netflix Korea)

Terwijl het virtuele interview verder ging, kreeg Park Hae Soo een grappige reactie toen Jimmy Fallon hem vroeg naar de bekendheid van de show.

Het kwam nadat de gastheer vroeg wanneer hij zich realiseerde dat 'Squid Game' zo groot werd, waarop hij antwoordde: 'Right now', hintend naar hun verschijning in de langlopende Amerikaanse show,

Tijdens hun gesprek merkte Fallon ook op dat de exacte datum van de première ook de geboorte van zijn eerstgeborene was.

Het 'Prison Playbook' deelde vervolgens een grappig verhaal over het noemen van zijn zoon 'Baby Squid' sinds hij op enkele minuten van de première van 'Squid Game' werd geboren.

'Dus hij is mijn geluksbrenger en een bundel zegeningen voor mij. Mijn vrienden en veel mensen om me heen noemen hem 'Baby Squid',' herinnert de acteur zich.

De oorsprong van de gigantische robotpop Mugunghwa

Inktvisspel(Foto: Netflix Korea)

Een van de iconische scènes in 'Squid Game' is het 'Red Light, Green Light'-spel met een drie meter hoge robotpop genaamd Mugunghwa.

In het drama draait de pop en detecteert de bewegingen van de spelers. Als de gigantische robotpop 'rood licht' zegt en de beweging van een speler waarneemt, worden ze onmiddellijk neergeschoten en gedood.

Inktvisspel(Foto: Netflix Korea)

Jung Ho Yeon, die de Noord-Koreaanse Kang Sae Byeok speelt, legde de geschiedenis van de enge pop uit.

Ze zei dat het was gebaseerd op een personage uit een Koreaans kinderboek.

'Toen we op school waren, waren er karakters - de ene is een jongen en de andere is het meisje. De naam van de jongen was Chulsoo, en de naam van het meisje was Younghee, en zij is het,' zei het catwalkmodel.

'Squid Game', die op 17 september in première ging, is een Koreaanse serie van negen afleveringen die exclusief kan worden gestreamd op Netflix.

VOOR HET GEVAL U MIST: Lee Jung Jae en Park Hae Soo reageren hilarisch op hun 'Squid Game'-personages

KDramastars is eigenaar van dit artikel

Geschreven door Geca Wills