Regisseur Hwang Dong Hyuk bevestigt 'Squid Game 2'

De Zuid-Koreaanse PD gaf updates over de blockbuster-hit Netflix-serie en onthulde hun aanstaande plannen voor de show.

Tijdens hun optreden naast de cast van 'Squid Game' bij de vertoning in Los Angeles, sprak de 50-jarige regisseur en scenarioschrijver vertrouwen uit voor het langverwachte seizoen 2.'Squid Game 2' mogelijk zegt regisseur Hwang Dong Hyuk

Inktvis Spel(Foto: Netflix Korea officiële Instagram)

Op de persconferentie zegt hij dat ze geen andere keuze hadden dan nog een vervolg voor de kijkers te maken.

'Er is zoveel druk, zoveel vraag en zoveel liefde voor een tweede seizoen. Dus ik heb bijna het gevoel dat je ons geen keus laat!' hij zei.

(Foto: Nieuws 1 | Splash)

Hij bevestigde echter dat er 'Squid Game 2' zou komen, maar legde uit dat er nog aan concrete details over de tweede aflevering wordt gewerkt.

'Maar ik zal zeggen dat er inderdaad een tweede seizoen komt. Het zit nu in mijn hoofd. Ik zit momenteel in het planningsproces.'

Daarnaast hint hij ook naar het personage van Lee Hae Jung, die zijn rol als Seong Gi Hoon zou hernemen.

'Ik denk dat het nog te vroeg is om te zeggen wanneer en hoe dat gaat gebeuren. Dus ik beloof je dit, Gi-hun zal terugkomen. Hij zal iets voor de wereld doen', zei de regisseur van 'Squid Game', waarmee hij verzekerde dat fans speler 456 te zien zouden krijgen.

Op het hoogtepunt van de 'Squid Game'-rage, laat PD Hwang Dong Hyuk doorschemeren dat het langverwachte vervolg voor de Netflix-serie niet zeker is, eraan toevoegend dat de regisseur 'geen goed ontwikkelde plannen heeft voor' Squid Game 2 'vanaf het moment.

Bovendien wordt hij eerlijk en onthult hij dat het maken van de psychologische thriller Kdrama 'behoorlijk vermoeiend is om er alleen maar aan te denken'.

De regisseur laat Variety echter weten dat hij de deur niet sluit en zegt dat hij zou overwegen om hulp te zoeken bij 'meerdere ervaren regisseurs' en schrijvers als hij de tweede aflevering zou maken.

LEES VERDER: 'Squid Game'-ster Lee Jung Jae deelt zijn fanboy-moment met Leonardo DiCaprio uit Hollywood + Mini-reünie met Lee Min Ho en meer

Manie 'Squid Game' gaat door

Inktvis Spel(Foto: Netflix Korea)

Ter herinnering: de thriller Kdrama kreeg na zijn première afgelopen 17 september wereldwijd een overweldigende respons.

Het werd een trending topic op sociale media toen netizens de intrigerende verhaallijn prezen en niet te vergeten de indrukwekkende line-up van sterren.

Bovendien hield de rage 'Squid Game' wekenlang aan en domineerde Netflix' top 10 van meest populaire shows.

Het succes van Lee Jung Jae en Kdrama van Park Hae Soo stond bovenaan de hitparade van de streaminggigant in 82 landen, met 111 miljoen kijkers sinds zijn debuut.

Hiermee kondigde Netflix aan dat de hit K-serie de 'grootste serie-lancering ooit' is.

Interessant is dat Bloomberg ook aanhaalde dat de serie van negen afleveringen naar verwachting $ 891 miljoen aan waarde zal winnen.

De kaskraker Kdrama 'Squid Game' volgt het verhaal van 456 met schulden geteisterde deelnemers en hun doel om de enorme geldprijs van $ 38 miljoen mee naar huis te nemen; de vangst is echter om het dodelijke spel met kinderthema te overleven.

VOOR HET GEVAL U MIST: Dit zijn de kinderspellen die te zien zijn in Netflix' 'Squid Game'

KDramastars is eigenaar van dit artikel.
Geschreven door Geca Wills