'While You Were Sleeping'-actrice Suzy bereidt zich momenteel voor op de première van haar aankomende tvN-drama 'Start-Up' en ze heeft uitgedrukt hoe ze zich voelt over het weerzien met twee personen met wie ze in haar vorige drama heeft gewerkt.

Het bedrijfsdrama 'Start-Up' speelt zich af in een fictieve Zuid-Koreaanse versie van Silicon Valley. Deze plek is waar jonge mensen met visies en dromen op pad gaan om hun succes te behalen in de wereld van startende bedrijven.

Suzy speelt het personage van Seo Dal Mi, een doelgericht meisje dat ervan droomt de Koreaanse versie van de beroemde tech-magnaat Steve Jobs te worden. Vanwege haar financiële behoeften om haar eigen bedrijf te starten, besloot Seo Dal Mi te stoppen met haar universiteit en een parttime baan aan te nemen om te kunnen verdienen en sparen.Actrice Suzy deelt over haar reünie met terwijl je sliep Regisseur en schrijver voor haar aanstaande drama(Foto: tvN)

Aan de andere kant zal Nam Joo Hyuk het personage uitbeelden van Nam Do San, de oprichter en eigenaar van een technologisch bedrijf genaamd Samsan Tech. Hij is een slimme man en heeft een talent voor wiskunde. Hij bouwde Samsan Tech twee jaar geleden. Zijn bedrijf gaat echter langzaam failliet. Op de een of andere manier wordt Nam Do San de eerste liefde van Seo Dal Mi. Doordat ze met elkaar verstrikt zijn, zullen ze elkaars start en groei helpen en aanmoedigen.

Actrice Suzy deelt over haar reünie met terwijl je sliep Regisseur en schrijver voor haar aanstaande drama(Foto: tvN)

GERELATEERD: Kang Han Na is een succesvolle carrièrevrouw in de 'Start-Up' van tvN

Dit aanstaande drama zal de reünie van Suzy met regisseur Oh Choong Hwan en schrijver Park Hye Ryun markeren. Beiden werkten al eerder met de actrice aan hun hit 2017-drama'Terwijl je lag te slapen.' Om nog maar te zwijgen, Park Hye Ryun was ook dezelfde persoon die het script schreef voor 'Droom hoog' waar Suzy haar debuut als actrice maakte.

Suzy liet zien hoe blij ze is dat ze zich voor de derde keer kan herenigen met Park Hye Ryun en zei: 'Omdat we hebben samengewerkt aan mijn allereerste acteerproject, denk ik dat dit drama echt betekenisvol is sinds Park Hye Ryun en ik zal weer gaan samenwerken. Ik voelde me echt opgewonden dat ik haar opnieuw zal kunnen ontmoeten na mijn groei en verbetering als actrice.

Actrice Suzy deelt over haar reünie met terwijl je sliep Regisseur en schrijver voor haar aanstaande drama(Foto: tvN)

VERWANT: Bekijk het karakter van Kim Seon Ho als een rijke en luxueuze man in het aanstaande drama 'Start-Up'

De actrice bleef de schrijfvaardigheid van Park Hye Ryun prijzen en verklaarde: 'Tot nu toe is het nog steeds hetzelfde. Maar ik ben dankbaar dat ik elke keer dat ik met Park Hye Ryun werk, een verhaal kan vertellen waar mijn hart sneller van gaat kloppen en dat in mijn geheugen blijft.'

Aan de andere kant, wat regisseur Oh Choong Hwan betreft, zei Suzy: 'Met regisseur Oh Choong Hwan heb ik ook mooie herinneringen aan het werken met hem aan mijn vorige drama 'While You Were Sleeping'. Sindsdien wilde ik weer met hem samenwerken. Ik voel me blij, verbaasd en comfortabel om weer met hem samen te werken. Regisseur heeft zijn eigen stijl en unieke uitstraling terwijl hij op de set stond en dat was helemaal niet veranderd. Hij is mijn grote krachtbron geweest.'

Mis deze 'Start-Up' niet en ga op 17 oktober om 21:00 uur in première. KST!